1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Połączenie punktów lutowniczych w liteon

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez monitorlog, Grudzień 6, 2008.

  1. monitorlog

    monitorlog Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Macie jakiś sposób domowy bez lutowania na połączenie tych dwóch punktów?

    [​IMG]

    Wolałbym tego nie lutować, bo przecież potrzebne to jest na kilkanaście sekund tylko
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. themOn

    themOn V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krk
    Najprościej to chyba ołówkiem miękkim przerysować, tylko dobrze zaostrzonym.
     
  4. zciwo

    zciwo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A robiłeś tak już i działa?
     
  5. themOn

    themOn V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krk
    Łączyłem w taki sposób piny na starych athlonach, aby im mnoznik odblokowac i dzialalo :)
     
  6. monitorlog

    monitorlog Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze jedno. Żeby to połączyć wygodnie i na chwilę zrobiłem jak na rysunku. Połączyłem te niebieskie punkty ze sobą. Tak mi omomierz wskazał, że tam powinny być połączenia. Czy wtedy zgranie klucza powinno zadziałać(teraz nie mogę zgrać tego klucza)? Dodam, że mam Xecutera.

    [​IMG]
     
  7. cortare

    cortare Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    http://team-xecuter.com/ Jeśli się nie pali i nie chodzi o 1 sztukę to zakup CK3 Probe jak najbardziej wskazany.
    Czytałem gdzieś że wystarczy połączyć tylko te punkty:
    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum