1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Połączenie sieciowe między pc a xbox 360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mcmarcin, Lipiec 10, 2009.

  1. mcmarcin

    mcmarcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam taki problem miałem podłączonego xboxa do komputera po przez router wszystko działało dobrze aż do czasu kiedy przyszła burza oczywiście na czas burzy konsola jak i pc była wyłączona z prondu. Mam takie pytanie czy podczas tej burzy mogło mi spalić jakimś cudem wejście w konsoli to sieciowe ?? Kabel sieciowy był nie odłączany i jest poprowadzony na zewnątrz po budynku no i dioda na routerze odpowiadająca za xboxa nie świeci się. Proszę o odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    a może kabel Ci się zepsuł lub poluzował?
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    niestety mogło sie spalic. sprawdz na innym kablu w polaczeniu bezposrednio z pc
     
  5. mcmarcin

    mcmarcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kabel już sprawdzałem próbowałem na innym i dalej to samo jak daje przetestuj połączenie to zatrzymuje się na sieci. Może to być coś z routerem jeszcze będę próbował.
     
  6. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Mógł ci się router spalić
     
  7. mcmarcin

    mcmarcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    router raczej działa bo jak go włączam to na kompie wyskakuje mi połączenie sieciowe że jest włączone tylko że nie świeci kontrolka od xboxa coś mi się wydaje ze to jednak karta sieciowa w x poszła. Jak będę chciał jeszcze kiedyś pograć na xbl to mi zostaje tylko podłączenie przez wifi tylko że taka karta trochę droga jest.
     
  8. mcmarcin

    mcmarcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam jeszcze jedno pytanie czy taka karta sieciowa działała by normalnie w xbox 360 ??
    Kod:
    http://allegro.pl/item679437279_karta_sieciowa_usb_2_0_digitus_dn_3016_a.html
    albo taka bezprzewodowa
    Kod:
    http://allegro.pl/item680729095_bezprzewodowa_karta_sieciowa_usb_z_zewn_antena.html
    Czy musi być oryginalna??
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    musi byc oryginalna albo drugi router w trybie clienta
     
Wczytywanie...

Poleć forum