1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

połączenie sieciowe z PC

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez drogba, Maj 25, 2012.

  1. drogba

    drogba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    łączę się przez kabel ethernetowy i drugą kartę sieciową z PC, test połączenia kończy sie powodzeniem ale internetu nie mogę udostępnić (oczywiście zaptaszyłem odpowiednią opcje). No ale tak naprawdę net nie jest mi potrzebny, chcę tylko wymieniac pliki miedzy PC a Xbox przez ten kabel ethernetowy. skoro test sieci zakończył sie powodzeniem to powinienem zobaczyć konsolę z poziomu PC.... ale gdzie jej szukac? :) Czytałem że tylko przez Windows Media Center sie da, czy to prawda?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Total Commander
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    TC to tylko na RGH/JTAG

    w norlamnej konosli nie wrzucisz nic do xboxsa przez połaczenie LAN
     
  5. drogba

    drogba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zapomniałem napisać, oczywiście jest RGH
    teraz jestem w pracy ale niedługo wychodzę i sprawdzę tym total commanderem podziałać
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    to od razu ci powiem ze najlepiej jest przez ftp.
    jako to otoczenie sieciowe tez sie da trzeba poustawiac pare rzeczy w FSD
     
  7. robertox23x

    robertox23x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 25, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To ja dorzucę pytanie - jezeli podlacze bezprzewodowo PC do xboxa - na rgh - bez grania w gry z podlaczonym netem - net podlacze jedynie do transferu plikow potem go wyłączę - czy nie dostane bana?
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    FSD blokuje polaczenia z XBOX LIVE
     
Wczytywanie...

Poleć forum