1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Połączenie Tunelowe

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Buru, Styczeń 27, 2011.

  1. Buru

    Buru Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mysłowice
    Witam !
    Ja i 2 moich kumpli mamy x360, chcieliśmy pograć przez system link wykorzystując do tego połączenie tunelowe. Czy jest możliwe utworzenie takiego połączenia z 3 konsolami. 1 kolega mieszka w budynku obok, a druki 1km od mojego domu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Jak mieszkacie obok siebie i macie szybkie łącze internetowe to program Xlink Kai i po kłopocie ;]
     
  4. Buru

    Buru Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mysłowice
    Z kumplem obok już grałem normalnie przez wi-fi. No ale my chcieliśmy właśnie zagrać w trzech a 2 kumpel mieszka kilometr dalej.
     
  5. horzym14-14

    horzym14-14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    WI-Fi to wi-fi sięga na jakąś odległość aleee no bez przesady 1000m... : D wszystko ma swoje granice
     
  6. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    znajdźcie sobie jakiś pusty serwer :)
     
  7. Buru

    Buru Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mysłowice
    No to akurat wiem że wi-fi nie zadziała na taką odległość :D. Jedyne co słyszałem to że jest coś takiego jak połączenie tunelowe które możne zrobić w internecie. I to działa tak jakby wyodrębniony tunel dla mnie i dla drugiej osoby. Tylko nie wiem jak to zrobić na 3 osoby.
     
Wczytywanie...

Poleć forum