1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Połączenie WiFi Xboxa i rutera Tp Link WR941N

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez eskimos16, Luty 13, 2013.

  1. eskimos16

    eskimos16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wytłumaczy mi ktoś dokładnie jak połączyć xboxa 360 slim z ruterem TP Link Wr941N /??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pinox

    pinox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    G-dz
    np: przez kabel lan lub bezprzewodowo
    podaj więcej szczegółów jaki net do czego masz podłączony TP-Link TL-WR941ND
     
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    podepnij kabel do routera
    podepnij kabel do konsoli.
    voila, połączyłeś konsolę z routerem.

    Podaj więcej szczegółów
     
  5. eskimos16

    eskimos16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    właśnie że ruter mam w drugim pokoju. Mam zrobioną sieć WiFi po domu i wszystko śmiga lecz xbox nie może się połączyć z tą siecią.
     
  6. pinox

    pinox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    G-dz
    Musisz sprawdzić konfiguracje routera, czy blokuje ip, Jaki jest ewentualnie klucz zabezpieczeń.
     
  7. eskimos16

    eskimos16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    właśnie sieć mi widzi, wpisuje hasło tak jak na kompie i jest ok. Może coś z portami albo IP ??
     
  8. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    To skoro wpisujesz hasło i wszystko jest ok, to w czym problem ??
     
  9. Lewis

    Lewis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    103
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wola śląsk
    wpisz recznie IP w xboxie O JEDNA LICZBE wieksza od ostatniej np komp ma ip 190.5.77.87 to daj 88 przepisz bramke i dns i sproboj wtedy ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum