1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Połączenie x-boxa360 z pc

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mooniaaa, Grudzień 28, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. mooniaaa

    mooniaaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam!
    Mam następujący problem. Internet przez switch mam podzielony na 2 pc i x-boxa. Wszędzie mam internet. Ale nie mogę połączyć x-boxa z pc.
    Prosiłabym o pomoc.
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dead_Inside

    Dead_Inside Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ale w jakim sensie podlaczyc go ?? bo mozna podlaczyc xa do pc za pomoca kabla ethernet i musisz miec program windows media center wiec moze go nie masz
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wylacz zapore antyvirusa moze
     
  5. mooniaaa

    mooniaaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zapora wyłączona. A chodzi o połączenie żeby pc wykrył mi x-boxa i na odwrót. Dodam że wszystko jest połączone kablami.
     
  6. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  7. mooniaaa

    mooniaaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  8. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Więc musisz zainstalować Windows Media Player 11 jeśli nie masz.
    W programie wchodzisz w Narzędzia > Opcje > Biblioteka > Konfiguruj udostępnianie
    Tam zaznaczasz opcje znajdź i opcje udostępniaj i klikasz ok. W następnym okienku powinnaś zobaczyć Xboxa, wystarczy kliknąć na ikonkę i wybrać zezwalaj.
     
  9. mooniaaa

    mooniaaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam WMP11 i robiłam tak jak napisałeś, ale nie wykrywa x-boxa
     
  10. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Hmm też miałem z tym mały problem tyle, że ja mam połączonego kompa i xboxa przez router, a nie przez switch, ale spróbuj może włączyć xboxa, gdy jest włączony WMP, albo wyłączyć WMP, czy jakieś cuda w tym stylu to może go wykryje. Przynajmniej u mnie to pomogło.
     
  11. mooniaaa

    mooniaaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Oki jutro jeszcze pokombinuje. Jak coś dam znać :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum