1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Połączenie Xbox 360 slim do PC przez WIFI

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamykos, Listopad 24, 2010.

  1. kamykos

    kamykos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć,
    wujek google niestety nei pomaga. Wyskakują tylko tematy jak udostępnić internet przez wifi na xboxie. To już mam dawno za sobą.
    Niestety nie mam crossowanego kabla więc staram się jakoś podłaczyć żeby wgrać dane na dysk x`a przez wifi.

    posiadam: xbox 360 slim, windows 7

    W momencie gdy wchodzę w ustawienia konsoli, sprawdzanie połaczenia z komputerem, wybiore sobie odpowiedni laptop test wychodzi super. Zero problemow. niestety w netowork(na pc) ani po ip xboxa nie chce się połaczyć z nim. Ktoś zna jakieś magiczne rozwiązanie?
    Starałem sie ściągnąć też ten program ze strony xboxa ale neistety zakładka /pcsetup nie działa.

    Starałem się łączyć tez przez media center tylko teraz nawet nie wykrywa połączenia.

    Z góry dziekuje za odpowiedź i proszę mi nie pisać żeby z wyszukiwarki korzystać albo z google bo robiłem to :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TrueUser

    TrueUser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Wlkp.
  4. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam,

    Czy byłby ktoś na tyle uprzejmy i odpowiedział po raz kolejny na pytanie, bo mam podobny problem, a link z posta wyżej już wygasł.

    pozdrawiam
     
  5. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    po wifi nie udostepnisz raczej z pc.
    karta wifi w pc to nie Acces point
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Udostepni w trybie AD-HOC z reszta mozna karte wifi zmienic w tryb nadawania choc nie kazda
     
Wczytywanie...

Poleć forum