1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

połączenie xbox 360 z tv nie działa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Grzegorz Bugajewski, Maj 2, 2014.

  1. Grzegorz Bugajewski

    Grzegorz Bugajewski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krosno Odrzań„skie, Poland
    siema, nie dawno grałem na xboxie u kumpla na jego tv, po pewnym czasie znów przyszedłem lecz nie pokazywał się obraz na hdmi (a/v dział)
    po podłączeniu pokazuje brak sygnału, po prostu go nie wykrywa.
    wejście hdmi xboxa jest 100% sprawne bo działało na innym tv, a także na monitorze kumpla, więc kabel też jest 100% sprawny.
    w tv wejście hdmi też jest sprawne bo podłączaliśmy go pod kompa i wszystko śmigało. czytałem o takich przypadkach ale nigdzie nie było rozwiązania
    także próbowałem porad z oryginalnej strony xbox, lecz też nic nie dało.
    Proszę o jakąś poradę.
    z góry dziękuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
  4. Grzegorz Bugajewski

    Grzegorz Bugajewski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krosno Odrzań„skie, Poland
    zrobiłem to.... 3 razy, nie działa :c jakieś inne propozycje, zauważyłem że to nie działa tylko na dużych telewizorach
     
  5. lumik_2007

    lumik_2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2014
    Posty:
    76
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zielona Góra
    Sprawdzałeś połączenie zwykłym kablem od konsoli?
     
  6. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jeżeli masz ustawione w opcjach 720p lub 1080p to zmień na chwilę na 480p lub 1080i, bo u mnie na tv również było brak sygnału na 720p i 1080p po prostu mój tv nie obsługuje tego.
     
  7. Grzegorz Bugajewski

    Grzegorz Bugajewski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krosno Odrzań„skie, Poland
    robiłem tak i nie pomogło :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum