1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Polaczenie xbox-komputer siec+internet

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 5iwy, Styczeń 21, 2011.

  1. 5iwy

    5iwy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    teraz mam taki problem
    probuje ominac blokade regionalna i wszytko jest ok
    na poczatek moze kilka SS



    1. polaczenie xbox-pc
    Kod:
    http://img220.imageshack.us/f/76493859.png/
    2. polaczenie PC-router(internet)
    Kod:
    http://img716.imageshack.us/f/95680156.png/

    tak mam wszystko ustawione i siec miedzy PC-xbox dziala
    ale niestety nie mam internetu poniewaz.... szczegoly nizej :)


    Po udostepnieniu internetu polaczeniu xbox-PC
    wyskakuje taki momunikat
    Kod:
    http://img29.imageshack.us/f/28181178.png/

    clickam yes i zmienia sie ip polaczenia xbox-PC(szczeg. )
    Kod:
    http://img152.imageshack.us/f/51700951.png/
    tym samy trace polaczenie xbox-PC i ani siec ani internet nie dziala...;P



    moze Wy bedzie miec jakies pomysly??:)

    probowalem przepisac te nadane ip w ustawieniach xboxa ale nie wiem co wpisac w
    defult getawey bo na xboxie nie moze byc puste ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Bramka domyslna to ip pc ale ip wew
     
  4. 5iwy

    5iwy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli 192.168.1.12??
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nie, 192.168.11.1 bo od strony xboxa do pc takie IP on widzi, pokombinuj tez z polaczeniem mostkowym, zaznaczasz dwa polaczenia i dajesz polaczenie mostkowe
     
  6. 5iwy

    5iwy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie dziala ;/
    a mostowego polaczenie nie moge zrobic zadna z kombinacji ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum