1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Połączenie z FSD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zajac888, Sierpień 26, 2012.

  1. zajac888

    zajac888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Mam dwa pytanie

    1. Próbuje połączyć się z FSD aby mięc dostęp do dysku wew. konsoli przez xbox content manager. Konsola podlaczona kablem do routera,wykrywa IP,samba włączona, test połączenia OK daje save i wyświetla FSD not respond. Był już podobny temat ale nie dał odpowiedzi i nie wiem co dalej. Czy ktoś może wskazać problem. Co do wykrywania dysku sieciowego to mam win7, w Sieć wykrył Xbox jako urzadzenie multimedialne i nic więcej. Proszę o pomoc. ( W zasadzie gry,xbla,dlc wiem jak wrzucac ale potrzebowałem połączenia do ewentualnych patchy,savow bo już jeden kopiowałem normalnie managerem i w grze pisało Save Corrupted.

    2. Posiadam FSD 2.2 rev725, ale bez wgranego dashlaunch. Nie chce go instalować i pytanie czy obsługa gier wielopłytowych jest możliwa? Jeśli tak to jak,bo znalezlem poradniki ale wszystko z dashlaunch.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Najlepiej mieć nowszego FSD i pobrany plugin. Dobrze mieć dashlaunch w celu uniknięcia bana.
     
  4. zajac888

    zajac888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podłączyłem już pod net i pobralem plugin update, nie pobieralem update FSD..czy o te pluginy chodzi to nie wiem.
    Co do bana to skąd mam go dostać skoro jestem offline?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Że ty nie łączysz się z xbox live nie znaczy , że konsola dostępu nie ma ;). Cały czas wysyła logi:) Głupota nie mieć dashlaunch.
     
Wczytywanie...

Poleć forum