1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Połączenie z Internetem i Xbox Live!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Patryk Adamczyk, Kwiecień 13, 2012.

  1. Patryk Adamczyk

    Patryk Adamczyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Mam pewien poważny problem i liczyłbym na wasze sugestie.Mam Xboxa 360 już kupe czasu ale nie miałem dostępu do internetu.Teraz mam nowy internet sieci Plus LTE.Jest to takie urządzenie niewiele większe pen-drive.Jest to usb bezpośrednio podłączane do komputera.Mam kabel krossowy ,który podłączony jest do kompa i Xboxa.Nie mam zielonego pojęcia jak mam zrobić dostęp do internetu dla Xboxa i czy tak wogóle się da.Pomocy!!!Bardzo chciałbym wkońcu zagrać przez neta ale nie wiem czy istnieje taka możliwość.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Użyj opcji udostępniania połączenia sieciowego. Jeśli uda się skonfigurować, to i tak pewnie będziesz miał lagi.
     
  4. Patryk Adamczyk

    Patryk Adamczyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Spróbuję a co do lagów to nie powinienem mieć bo Cs'a czy koda leci szybko i max ping 50 :)

    Nici ma ktoś jeszcze jakieś pomysły?Tylko jak możecie jakoś krok po kroku
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    zrob polaczeniie mostkowe w xboxie ustawienia na auto i powinno dzialac
     
  6. Patryk Adamczyk

    Patryk Adamczyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Nic.Laduje się tylko to połączęnie z siecią i po chwili występuje ten błąd,że nie można połączyć

    jak wchodzę w sieć to wyszukuje mi xboxa jako urządzenie multimedialne ale co zrobić żeby z netem go połączyć to nie wiem

    Używaj opcji edytuj.
     
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    najprościej przez switch hub to podłączyć , udostępnienie nie wiadomo czemu powoduje lagi na xbox live i tym podobne pomysły.albo bezprzewodo podpiąć albo przez kabel
     
Wczytywanie...

Poleć forum