1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Połączenie z internetem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MyManiek555, Wrzesień 9, 2012.

  1. MyManiek555

    MyManiek555 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam!
    Chcę podłączyć się do xbox live.Mam internet radiowy.
    NIE MAM ROUTERA ANI MODEMA!

    Takie wejście.
    [​IMG]

    I gdy odepne go od komputera do xbox'a i daje TESTUJ POŁĄCZENIE to wyskakuje mi błąd:

    [​IMG]

    Jeżeli ktoś wie jak zrobić aby połączyć się do xbox live bardzo bym prosił!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12096
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Sprawdz ustawienia karty sieciowej pc sprawdz czy adres ip jest wpisany czy,jest automatyczny. Drugim krokiem skopiuj adres mac karty sieciowej/ fizyczny

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  4. MyManiek555

    MyManiek555 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    [​IMG]

    Tak mam w ustawieniach karty sieciowej.
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    co ci na xie pisze jak zrobisz skonfiguruj? robisz przed udostepnienie połączenia?
     
  6. MyManiek555

    MyManiek555 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak zaznaczam udostępnianie a w xboxie pisze mi AUTOMATYCZNE wszędzie.
     
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    to powino działać bez problemu. Tylko jak się konsola powiesi w trakcie restart kompa.
     
  8. MyManiek555

    MyManiek555 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    właśnie "powinno" a nie działa :( Nie ogarniam
     
  9. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    złe coś robisz lepiej podpiać po switch.
     
  10. MyManiek555

    MyManiek555 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    yyyy podpiąć po switch ?? ;]
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12096
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Mac adres skopiuj z pc ipconfig /all w cmd

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  12. Patryk Mrugała

    Patryk Mrugała Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    LOOL człowieku ! Po 1) Wchodzisz w ustawienia sieciowe i ustawiasz IP nie automatyczne !!! lecz jakies tam ale nie automatyczne , poszukaj sobię konfiguracji pod play online itp takich mobilnych wtedy bedziesz wiedził o co chodzi, Ja właśnie mam play online i dosc się musiałem namęczyc żeby do starego x-a kumpla podpiąc neta ^^ oczywiscię kabelkiem od PC do X-a
     
  13. mariusz199305

    mariusz199305 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    cześć mam pytanie jak założę xbox live to pierwsze 30 dni mam gold czy silver bo chciałbym sobie ściągnąć dema f1 2012 i fify 13
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12096
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Gold, lecz pamietaj mususz podac karte kredytowa w celu automatycznego przedluzenia(mozna to wylaczyc oczywiście) lecz bez karty czy paypal nie zaloYsz

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  15. mariusz199305

    mariusz199305 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jednak nie mam golda a czy jak później kupie sobie zdrapkę to też będę musiał podać nr karty kredytowej lub paypal bo nie mam ani tego ani tego
     
  16. Lewis

    Lewis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    103
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wola śląsk
    adres ip masz wpisac recznie w xboxie i daj ostatnia liczbe wieksza o 1 przynajmniej jest tak w przypadku routera u mnie niewiem jak u ciebie sproboj
     
Wczytywanie...

Poleć forum