1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Połączenie z komputerem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RoboCop, Czerwiec 15, 2011.

  1. RoboCop

    RoboCop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema. Dzisiaj zakupiłem kabel sieciowy crossowany i próbuję połączyc się z komputerem. KOMPLETNIE nie wiem jak.Chce jeszcze połączyc się z internetem przez komputer. Może ma ktoś jakiś tutek albo coś? Będę wdzięczny za odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wchodzisz w połączenia sieciowe i wchodzisz w właściwości karty sieciowej, do której podłączony jest internet i masz tam opcje udostępniania połączenia sieciowego.
     
  4. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    W konsoli ustaw taki sam adres fizyczny jaki masz w komputerze i chyba też serwer DNS
     
  5. RoboCop

    RoboCop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam cały czas ustawione na xboxie ze mam siec bezprzewodowa. Jak zrobic zeby pokazywało sie ze mam kabel połączenie ethernet?
     
  6. KunKwatPL

    KunKwatPL Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    L-ew
  7. RoboCop

    RoboCop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Takimi odpowiedziami nabijasz posty. Przecież ten link jest w Podobnych Wątkach...
     
  8. KunKwatPL

    KunKwatPL Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    L-ew
    Ty też nabijasz posty takimi niepotrzebnymi komentarzami.

    (Nie to chciałem wkleić ale już jest edytowane.)
     
  9. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Powinno to gdzieś się tam zmieniać w xboksie, poszukaj
     
  10. RoboCop

    RoboCop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie tej strony używałem do konfiguracji i ****. Nie wykywa kompa.
     
  11. RoboCop

    RoboCop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Myślisz,że nie szukałem? przeszukałem all,już nie mam pomysłów gdzie może to byc.
     
  12. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    No ja też nie wiem bo aktualnie nie mam xboxa
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Przy wejsciu w opcje sieciowe masz wybor.

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum