1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

połączenie z pc i media center

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez maciek1027, Czerwiec 9, 2010.

  1. maciek1027

    maciek1027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    połączenie z pc

    siema, jak połączyć X'a z PC, chodzi mi o połączenie przez kabel. Podczas testu, 1. część testu(kabel) przechodzi na 5, a dalej pupa;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. paysker

    paysker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szwecja
    a jaki system masz na xp trzeba zainstalowac windows media center dedykowany do xp
     
  4. mckaczka

    mckaczka Banned

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tychy
    Ja zwyczajnie połączyłem konsolkę z routerem,a i jeszcze trzeba było w windows media player ustawić opcje udostepnienia ;)
     
  5. maciek1027

    maciek1027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    viste hp, podłączony x jest przez kabel.
     
  6. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    musisz ustawic w konsoli jak i w polaczeniach lokalnych Ip oraz bramke. Wiecej poszukaj na forum bo tego jest duzo!
     
  7. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A bramkę to poco ? ehh.

    Do autora. Adresy i maski w kompie i xboxie wskazują na tą samą podsieć ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum