1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

połączenie z TV

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez QurChuck, Grudzień 23, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. QurChuck

    QurChuck Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    okolice Poznania
    Witajcie, to znów ja! ;)

    Tym razem mam pytanie o połączenie kablem z TV.
    W pokoju mam jakiegoś starego Philipsa 21", nie ma nawet płaskiego kineskopu. Podłączyłem do niego konsole (dziś dostałem :yeye: ) i teraz pytanie, czy jeżeli podłącze ją pod TV 32" HD Ready kablem component (czy jak to się tam nazywa) przez euro to będzie lepszy obraz? A może się spłaszczy? A może jednak powinien być kabel hdmi?

    z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Do tego telewizora 32' zalecany byłby kabel hdmi, bo będą rozmazane krawędzie. Może tobie nie będzie to przeszkadzało, podłącz i zobacz...
     
  4. Xertis

    Xertis Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zebrzydowice
    Ja mam Samsunga starego ^ 29 cali ;/ ale na Jutro dostane gta 4 to Podłącze go w dużym pokoju do 42 cali ^^ i wtedy będzie widać ta GRAFe ^
    Pozdrawiam .
     
  5. Marcin*

    Marcin* Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to takiego tv podlaczasz kablem HDMI nie ma sensu przez component czy euro
     
  6. QurChuck

    QurChuck Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    okolice Poznania
    Trochę rozmazany, zpixelowany obraz... testowane na Assassinie 2

    update:
    Podsumowując
    Assassins Creed 2 - wygląda na hd ready odrobinę lepiej (bo większy ekran, lepiej widać gdzie skoczyć itp) ale wzamian mamy lekkie rozmycie obrazu i trochę się "zpixelizowywuje"

    DBZ: Raging Blast - wygląda o niebo lepiej, widać szczegółowość, dokładność, nie rozmazuje się i w ogóle super i cool . prawdopodobnie to przez mniejszą zaawansowaność grafiki
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum