1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Polaczenie z UPC PROBA IP NIE UDANA

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez dadas215, Luty 26, 2009.

  1. dadas215

    dadas215 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Mam mały (dla mnie duży) problem z którym nie wiem jak sobie poradzić. Otóż korzystam z interntu UPC 10mb. Modem mam ustawiony w takim miejscu, że nie mogę sobie pozwolić na to by był podłączony kablem do laptopa.
    bo laptop ma bezprzewodowe lancze, przewiercilem sie przez sciane pociagnolem kael ETHERNET do routera wdudowanego w modem (THOMSON!) podlanczam do XBOXA druga koncowke i na IP proba nie udana
    dzwonilem do upc i dostalem podstwawowe instrukcje typu wl i zresetuj i nic prosze pomozcie mi naprawde duzo sie nastaralem zeby to zrobic i teraz jak juz zamontowane elegancko problem techniuczny POMOCY FANATYK XBOX 360)!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    a nie możesz X-a podłączyć kablem a lap niech łapie sygnał z Wi-Fi? u mnie tak działa.
     
  4. meler69

    meler69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    u mnie tez tak dziala i wszytsko śmiga, tyle ze ja mam neostrade, ale to nie ma różnicy
     
  5. dadas215

    dadas215 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    no wlasnie kabel jest podlanczony do boXa a laptop bezprzewodowo wlasnie (chyba) przez Wi Fi i wyskakuje mi ze ip proba nie udana normalnie sie zaplacze pomocy wiem ze to jestt JEDYNA STRONA GDZIE MOGE ODNAJSC RATUNEK tu spolecznosc jest zwarta i inteligentna
     
  6. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wyłącz wifi w laptopie i podłącz go tym kablem. I napisz rezultat.
     
  7. dadas215

    dadas215 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    tak zrobilem i nic. Ogolnie podlanczalem kabel ethernet specjalnie do laptopa zeby spr czy kabel dziala i tak dziala wiec w czym problem prosze o pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum