1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Polaczenie z usluga xbl zostalo utracone

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez babol007, Marzec 26, 2012.

  1. babol007

    babol007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , mam niecodzienny problem , dzis wlaczam konsole xbox live dziala w dashu ale wchodzac do MW3 wywala mi komunikat jak w tytule.
    Konto gold oczywiscie mam wazne , polaczenie internetowe tez dziala. W dashu normalnie wszystko smiga moge przegladac net ale jak loguje sie do gry to mnie wywala, o co tu chodzi? Z gory dziekuje za odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gorczas

    Gorczas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam podobny problem xbox live w menu startowy działa mogę przeglądać całą zawartość ale jak chcę włączyć FIFE 12 to mnie wywala i prosi o ponowne zalogowanie.
     
  4. xBlueFighTer

    xBlueFighTer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dubai ;D
    Tak się składa ,że ja też mam ten problem sprawdzałem BF3 MW3 i FIFE 12 i wszędzie to samo może ktoś wie co się dzieje?
     
  5. Gripix

    Gripix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a chcialem zrobic ten sam temat :p
    Mam tak samo ... :(
     
  6. Milan

    Milan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    możliwe ,że problemy od ea serwerami
     
  8. xBlueFighTer

    xBlueFighTer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dubai ;D
    Czy MW3 jest od EA? to każdej gry dotyczy...
     
  9. babol007

    babol007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja Pier... sprobujcie sie zalogowac na xbox live na stronie , mam nadzieje ze ta wartosc 0G sie zmieni bo mialem prawie 15000G . Czyzby wszystko zostalo wyzerowane. Mam nadzieje ze szybko to poprawia. Z tego co wyczytalem nie mozemy sie zalogowac bo zostaly zresetowane konta i sa teraz silver ale mysle ze to tylko chwilowy blad.
     
  10. xBlueFighTer

    xBlueFighTer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dubai ;D
    Gdzie to wyczytałeś to są chyba jakieś jaja też na strone się logłem i pisze o pkt 0 saldo konta 0 gier co to ma być!
     
  11. babol007

    babol007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem czy juz naprawili ale przed chwila przenioslem profil na karte pamieci ( w razie bezpieczenstwa) usunalem profil z konsoli i pobralem ponownie profil przez neta na konsoli i w tej chwili wszystko dziala . Do MW3 moge sie normalnie zalogowac. Mam nadzieje ze to MS naprawil ten blad a jezeli nie to mozecie sprobowac zrobic tak jak ja.
     
  12. xBlueFighTer

    xBlueFighTer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dubai ;D
    @babol007
    Wszystko mi już działa wbiłem teraz na BF3 i już jest ok chyba już naprawili ;] więc możemy pykać :D!
     
  13. kucol1984

    kucol1984 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam to samo ciekawe o co chodzi napisalem juz do xboxowych fachowcow z microsoftu zobaczymy co odpisza ;/ oby szybko to naprawili mi do tego czasami wyskakiwal jeszce kod statusu 8b010008 ale dzis to posypalo sie tak jak u was i wyrzuca z live
     
  14. Gorczas

    Gorczas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi też już wszystko działa poprawnie właśnie się wbiłem na serwery EA FIFA 12
     
  15. Gripix

    Gripix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Potwierdzam Dziala Mi Tez WSzystko ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum