1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

polaczenie z xbl przez komputer

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez bubusinio, Grudzień 17, 2008.

  1. bubusinio

    bubusinio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    GrodziskWielkopolski
    witam mam ogromny problem ...
    mam neostrade 1 mega i chce sie zalogowac na xbl
    wiec podlaczam kabel sieciowy z konsoli do komputera...
    kabel podlaczony chce sie polaczyc i tu zaczyna sie problem
    xbox czyta ze jest polaczenie przewodowe ale nie wykrywa ip i nie moge sie polaczyc ;/ ;( co zrobic czekam na porady ... z gory dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. materna13

    materna13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Musisz udostepnic polaczenie intenetow tak aby inne komputery w sieci mogly laczyc sie poprzez polaczenie twojego komputera.

    U mnie chula. Xboxa mam kolo kompa i polaczony sieciowka.
    Adresy ustawilem recznie w xboxie.
    w xbox oczywiscie pod warunkiem ze tylko do kompa podpinasz xboxa.
    np. 192.168.0.1
    255.255.255.0
    192.168.0.1

    jeszcze musisz wpisac dns tpsy .



    Podstawowy (Primary) PREFERED DNS: 194.204.159.1

    Zapasowy (Secondary) ALTERNATE DNS: 194.204.152.34



    Poszukaj w google. Jest tam tego pelno.
     
  4. bubusinio

    bubusinio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    GrodziskWielkopolski
    dns moge wpisac jak ty podales?
     
  5. materna13

    materna13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak te dns to do neostrasy sa. Wpisz.
     
  6. Domanos

    Domanos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    u siebie neostrade dzielę poprzez router, w tym przypadku podpięcie konsoli do netu i do live sprowadza się jedynie do połączenia kablem konsoli i routera nie trzeba nic wpisywać ani ręcznie niczego konfigurować.
     
  7. materna13

    materna13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A wlasnie ze nie trzeba miec router . Ja mam sieciowke i dziala.Karta sieciowa na płycie głownej i kabelkiem sieciowym do xboxa.
    Tylko jedna wada komp tez musi byc wlaczony.
    Ale gram.
     
  8. Termos

    Termos Guest

    Dokładnie, XBL śmiga na 6mb
    Tyle, że mi nie widzi kompa. Poradzi ktoś dlaczego tak jest ?
     
  9. Kewcio

    Kewcio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ja jestem nowym wlascicielem konsoli xbox 360 premium z dyskiem 60gb i dwoma grami i niewiem jak wlasnie udostempnic polaczenie na kompie i potem ustawic recznie na xbox te ip. Prosze o odpowiedz taka dokladniejsza:D
     
  10. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  11. maciek14-22

    maciek14-22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdynia
    Mam takie pytanie. Jeżeli mam w domu router bezprzewodowy i laptopa z wifi i teraz pytanie czy mogłbym połączyć komputer z Xbox'em 360 przez kabel ethernet i miec neta w xbox przez komputer? Z góry dzięki za odpowiedź :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum