1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Połączenie z xbl

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xPnsRx, Styczeń 31, 2010.

  1. xPnsRx

    xPnsRx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam jutro mam zamiar wykupić xbl gold. Pierwszy raz będe miał xbl , więc jestem w tym zielony. Czy może mi ktoś krok po kroku napisać co zrobić abym mógł sobie pośmigać online ? Dodam tylko że router mam jakies 1,5m od x'a. Ale niewiem jakim kablem połączyć i czy trzeba zmieniać jakieś ustawienia w x'e.? Z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Podłączasz zwykłym kablem ethernet do rutera i śmigasz. To zależy jakiego masz dostawcę neta :)
     
  4. xPnsRx

    xPnsRx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    arkusa , przez kablówkę.
     
  5. xPnsRx

    xPnsRx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jakieś blokady regionalne czy coś takiego , o co w tym chodzi?
     
  6. patryk878

    patryk878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    309
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    W blokadach regionalnych chodzi o to, że nie możesz ściągać niektórych gier z Marketplace bo dla Polaków są zablokowane takie popularne przykłady to: Wolfenstein 3D, Doom, Duke Nuken. Blokadę można również ominąć, ja nie wiem jak ale na forum na pewno jest jakiś tutek.
     
  7. xPnsRx

    xPnsRx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dobra dzięki.

    PS : Patryk , Dziś United vs Arsenal ! ;D
     
Wczytywanie...

Poleć forum