1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Połączenie z Xboxem.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez D@niel808, Lipiec 17, 2010.

  1. D@niel808

    D@niel808 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Chciałbym sobie pograć na xlinku i mam pytanie.Czy xboxa z PC można tylko podłączyć przez router czy mozna w jakiś inny sposób bo nie mam routera?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mozesz tez poprzez udostepniane lacze z PC
     
  4. D@niel808

    D@niel808 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    A mógłbyś tak dokładniej? ;D
     
  5. Paso_holik

    Paso_holik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    najprościej jest przez router, zero kombinacji,przepuszczasz tylko port 30000, włączasz DHCP na automat i działa.
    To co napisał 65userow to drugi sposób ale musisz mieć 2 karty sieciowe, 1 - Internet ; 2 - Xbox i z 1 udostępnić połączenie internetowe na 2, i w firewallu odblokować port 30000.
    A i jeszcze zanim to zrobisz to zablokuj w X-ie automatyczne łączenie się z Live aby kiedyś Bana nie wyłapać.
    tu masz poradnik jak skonfigurować Xlinka i X'a.
     
  6. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    @up
    nie podałeś linka do poradnika :p

    TUTAJ masz poradnik mojego autorstwa jak skonfigurować xlink kai :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum