1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Polska wersja językowa w BF:BC2.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Flapyxb, Maj 1, 2010.

  1. Flapyxb

    Flapyxb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    408
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    wiesz kto jest po drugiej stronie?
    Cześć,
    Czy jak kupię BF:BC2 w Szkocji to będzie ona po polsku? Bardzo mi zależy na polskiej wersji językowej, wszystkie gry które kupiłem to po angielsku, a wiem że są do nich oryginalne tłumaczenia.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pawlq

    Pawlq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zgierz
    Przyłączam się do pytania, gdyż też chcę kupić Bad Company 2 ze Szkocji :).
    Edit:
    Gra kupiona ze Szkocji - Forza Motosport 3, działała u mnie po polsku, ale nie wiem czy to przypadek, czy normalne.
     
  4. sseettaa

    sseettaa Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    zobacz z tyłu opakowania bedzie pisać jaka wersja jezykowa moze byc multi langue
     
  5. Pawlq

    Pawlq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zgierz
    Na Forza'ie nic nie pisało.
    U mnie była po Polsku, ale jak sprzedałem tą grę jakiemuś gościowi, to on miał po angielsku.
     
  6. sseettaa

    sseettaa Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    to dlatego ze mu sie zaktualizowala mialem to samo orginalna gra byla po polsku ale w momeccie podpiecia sie pod LIVE dokonala aktualizacji i zostal angielski zrobile to co ty sprzedalem ja komus i nagralem sciagniety obraz z neta wypalilem na plyte wkladam do 360tki i znowu mam polski jezyk a co w tym dziwnego a to ze gra byla caly czas zapisana na twardym dysku
     
  7. Pawlq

    Pawlq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zgierz
    Yyyy, ja grałem na LIVE, a on nie aktualizował niczego. Nie będzie to winą ustawień regionu w konsoli?
     
  8. Flapyxb

    Flapyxb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    408
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    wiesz kto jest po drugiej stronie?
    To jak? Za godzinkę idę do sklepu :)
     
  9. Pawlq

    Pawlq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zgierz
  10. Flapyxb

    Flapyxb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    408
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    wiesz kto jest po drugiej stronie?
    Ust. regionalne - UK.
    Język - Polski.

    Spoko, grę będę miał jutro, ew. środa.
     
  11. Basteczeq

    Basteczeq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Forze możecie mieć po polsku bo macie ustawienia ustawione na polskie wiec wszystko jest w pl ale jeśli chodzi o bad company to inna sprawa jeśli zależy wam na dubbingu to raczej nie będzie ewentualnie menu i achiwmenty
     
  12. maxipug206

    maxipug206 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Redditch UK
    Kupiłem tą gre w UK, konsole mam zarejestrowaną na UK, a język interfejsu na PL, przy pierwszym uruchomieniu gra się zaktualizowała i wszystko jest po polsku, łacznie z dubbingiem(super dobrali głos C.Pazury do tego "ciapka" w okularach)
     
Wczytywanie...

Poleć forum