1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Polska wersja xbox.com w pelni zintegrowana z Xbox LIVE - uruchomienie uslugi to kwes

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez dziend0bry, Listopad 9, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    [​IMG]

    http://live.xbox.com/pl-PL/MyXbox
    http://live.xbox.com/pl-PL/GameCenter
    http://live.xbox.com/pl-PL/MyXbox/Profile
    http://marketplace.xbox.com/pl-PL/Games/
    http://live.xbox.com/pl-PL/friendcenter?xr=shellnav


    Działa Marketplace, wiadomosci, znajomi, achivmenty.. Za niedlugo wlacza nam migracje.
    Zapraszam na xbox.com

    Przypominam, jak przeniesc konto:

    Czekamy! To tylko kwestia czasu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pluto26

    pluto26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    191
    Polubienia:
    159
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wielkopolska
    Widzialem nawet fajnie tylko ceny gier na zadanie jak zwykle kosmiczne 99 zeta :(
     
  4. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Ceny kosmiczne, ale i tak kupuje gry pudelkowe! Migracja tuż tuż..
     
  5. pluto26

    pluto26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    191
    Polubienia:
    159
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wielkopolska
    Jakie dane rozliczeniowe ??? I co wrzucac na pamiec przenosna?? Duzo tego.
     
  6. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Tylko że możesz założyć konto specjalnie pod zakup gry, i złożyć się w kilka osób :p

    To jutro migruje :D
     
  7. PiotroZ

    PiotroZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2009
    Posty:
    248
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Powiedzcie mi jak to jest z tymi DLC'kami. One od razu się przeniosą, włącznie z migracją czy muszę backupy robić ?
     
  8. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
  9. adwert

    adwert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    OK tylko gdzie jest "moje konto" ??
     
  10. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Zaloguj

    Chyba to..

    i między tym

    ma się pojawic Region Konta.. (tak mysle)
     
  11. mesterLUK

    mesterLUK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    BYDZIA
    a dane rozliczeniowe to chyba bedzie juz prawdziwy adres tak?
     
  12. adwert

    adwert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  13. Fydeus

    Fydeus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    99 zł to nie tak dużo i tak kupuje za 2400 pkt
     
  14. grandmmaster

    grandmmaster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak mam przerobioną konsolę LT 1.1 narazie bez bana. warto migrować do PL? bany będą z automatu? nowy dash wgrałem i bana brak
     
  15. adwert

    adwert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nie warto.
    Słyszałem, że na polskim live nie będzie banów, tylko M$ będzie po cichu zgłaszał piractwo do organów ścigania, i przez kancelarie adwokacką występował o odszkodowanie.
    Lepiej zostać na USA, lub na UK bo tam tylko ewentualne bany.
     
  16. koker2009

    koker2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    warszawa
    Czy przenosimy konto na stronie czy przez xbox?
     
  17. vantom

    vantom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Boze ... co ty piszesz za głupoty?
    Od kiedy Bany zglaszane sa do krajowego oddzialu microsoft?
    Poza tym i tak Twoje IP jest przypisane do konkretnego kraju w ktorym sie znajdujesz,a nie do kraju w ktorym masz konto?

    Wiesz na czym polega flagowanie i banowanie konsol?!
     
  18. adwert

    adwert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie wiem.
    Ja tylko słyszałem jak dwóch kolesi (z rozmowy wynikało ze są z jakiejś kancelarii adwokackiej, która ma się właśnie tymi pozwami zajmować), o tym rozmawiało przy kawie w starbucks.

    Ps. vantom - proszę cię...
     
  19. mesterLUK

    mesterLUK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    BYDZIA
    mozna przeniesc konto i na stronie i na xbox raczej nie ma to znaczenia:)
     
  20. popo601

    popo601 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No to Polski Xbox Live w końcu ruszył hehe ;)zgodnie z obietnicami
     
  21. mesterLUK

    mesterLUK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    BYDZIA
    wiecie dokladnie w ktorym miejscu na stronie box.com zmienia sie ten region?? czy musimy poczekac do polnocy i wtedy??
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum