1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Polski xbox360 - gry z USA

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez doomi96, Grudzień 6, 2010.

  1. doomi96

    doomi96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Sorki jak jest taki temat, ale nie mogłem znaleźć:/
    A więc czy jak mam xboxa360 z PL czy jak kupie gry np z USA to czy będą działały normalnie? Kolega mówił że jest jakaś blokada czy coś tam to prawda?

    P.s Tu link do mojego klocka:)
    KONSOLA XBOX 360 SLIM 4GB _NOWA_RATY_wysyłka 24H (1314014950) - Aukcje internetowe Allegro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Tak jest, będą Ci działać gry PAL lub RF.

    Gry ze Stanów to NTSC i nie będą działać, chyba, że bądą RF (region free)
     
  4. Krwawy Mechanik

    Krwawy Mechanik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gryfino
    Posłuchaj twój kolega mówi dobrze , ponieważ w Usa jest region NTSC nie potrafię tego wytłumaczyć ale żeby gra Ci działała musi mieć PAL
     
  5. doomi96

    doomi96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. OPTIM xD

    OPTIM xD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    248
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ŁDZ
  7. doomi96

    doomi96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kurcze nie widzę:/ U cb w górnym rogu też jest NTSC... Nie widzę tam PAL albo Rf.. Chyba ślepy jestem:(
     
  8. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    [​IMG]

    Tuż pod napisem Kinect masz napisane PAL. Jeśli twoja gra ma w tym miejscu napis NTSC, to nie zagrasz na konsoli PAL.
     
  9. doomi96

    doomi96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok:) Teraz widzę:) A da rade przerobić NTSC na PAL albo na RF?
     
  10. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
  11. doomi96

    doomi96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha chyba jednak będę kupował PAL:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum