1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

POLSKIE MENU W XBOX 360????

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez szoszonek_1992, Październik 1, 2008.

  1. szoszonek_1992

    szoszonek_1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak wgrać polskie menu do xbox 360???...bez łoczenia się z internetem???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. WReki

    WReki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    296
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Odp: POLSKIE MENU W XBOX 360????

    polskie menu masz odrazu, a jesli samo się nieustawiło to w opcjach sobie ustaw
     
  4. szoszonek_1992

    szoszonek_1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: POLSKIE MENU W XBOX 360????

    niema polskiego w opcjach...
     
  5. Bełek

    Bełek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krapkowice
    Odp: POLSKIE MENU W XBOX 360????

    Jak nie ma jak jest. Skoro każdy z nas ma to ty też musisz mieć.
     
  6. szoszonek_1992

    szoszonek_1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: POLSKIE MENU W XBOX 360????

    JEST NIEMIECKIE ENGIELSKIE I JAKIES DWA JESZCZE ALE POLSKIEGO NIEMA
     
  7. Bełek

    Bełek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krapkowice
    Odp: POLSKIE MENU W XBOX 360????

    Wchodzisz w Ustawienia konsoli (po angielsku będzie chyba "System settings") potem język ("Language") i powinnaś mieć do wyboru 11 języków w tym polski.
     
  8. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    81
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
  9. Mientus512

    Mientus512 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Przepraszam,że piszę już pod koniec tej sprawy ale mam taki sam problem konsole otrzymałem od wujka za free konsola to ( Xbox 360 Elite 120 GB ) i mam taki problem wuj kupił tą konsole w Angli i konsola jest po angielsku i tak przeczytałem wasze opinie i próbowałem coś tam robić ale nic nie mogłem wyszukać ; ( chciałbym abyście mi napisali jak mam to zrobić krok po kroku a będę wam wdzięczny.

    P.S
    Dziękuje za wszelką pomoc w tej sprawie Pozdrawiam !
     
  10. ZZ123

    ZZ123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bora Bora
    Na stronie xbox.com wybierz opcję "kopiowanie na napęd flash USB". Jest tam wszystko pięknie wyjaśnione.
     
  11. Mientus512

    Mientus512 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    okey mam wszystko ładnie ; ) dziękuje za pomoc ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum