1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pomoc , błąd z dyskiem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez daxarius, Luty 22, 2012.

  1. daxarius

    daxarius Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Witam mam problem gdy instaluje grę na dysk wyskakuje mi błąd " Nie można zautoryzować dysku " wie ktoś jak można to naprawić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zapewne masz LT 3.0. Kupić iHAS'a i na nim nagrywać, bo inaczej z dysku nie pograsz, tylko z płyty.
     
  4. daxarius

    daxarius Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    kupić iHAS'a , czyli wysłac na przeróbke na to czy jak to jest >

    (jest to nagrywarka do komputera o ile dobrze wyczytałem ? ale to nie jest tak że płyty sie szybciej rysują jak gram tylko z płyt ? Automatycznie nie jest potrzebny mi duzy dysk do gier jak moge grać tylko z płyt ? )
     
  5. daxarius

    daxarius Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
  6. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    Tak jest to nagrywarka do komputera jest ona potrzebna abys nagrywał gre w 100% a nie w 97%. Najlepiej kup sobie ihasa 124-19b z wgranym burner max(koszt około 90 zł)
    chyba ze sam sobie poradzisz(dziecinnie proste).
     
  7. daxarius

    daxarius Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
  8. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
  9. daxarius

    daxarius Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Oo bardzo dziękuje ;) ale jeszcze jedno pytane , jak juz nagram przez tą nagrywarkę to bede mógł instalowac gry na dysku xboxa ?
     
  10. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Tak, oczywiście!
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Głównie tylko do tego ona jest potrzebna.
     
Wczytywanie...

Poleć forum