1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pomoc dla świeżaka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dreadzikpl, Styczeń 7, 2011.

  1. dreadzikpl

    dreadzikpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    Witam.Dzisiaj odebrałem konsole z serwisu po reballingu.Kupiłem ją w ciemno jako uszkodzoną.Pytanie mam do was czy na konsoli z takim dash'em [​IMG] można wykonać jtag ? drugie pytanie mam takie:[​IMG] taki oto napęd mam w konsoli.Sprzedawca mówił ,że jest on przerobiony chipem ? tak samo facet w serwisie powiedział ,że konsola jest przerobiona bo czyta kopie gier ale tylko starsze nic z nowego.Nie posiadam żadnego klucza dysku czy czegoś takiego.Moje pytanie czy da rade wgrać na to LT+1.1 ?proszę o szybką odpowiedź i z góry dzięki ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jesli chodzi o drugie pytanie to nie bedzie problemu z LT+1.1 to ze nie masz klucza to nie problem:)
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie, nie mozesz zrobic jtagu, bo masz za wysokiego dasha.
     
  5. dreadzikpl

    dreadzikpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    a mógł bym dostać jakiś link do instrukcji po polsku jak w domowych warunkach wgrać LT+ 1.1 ? i na jakich zabezpieczeniach idzie gra "skate" ? bo chciał bym w nią dość szybko zagrać a nie wiem kompletnie nic na temat nagrywania obrazów.Nie jest to tak łatwe jak w przypadku WII niestety :(
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  7. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  9. dreadzikpl

    dreadzikpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    Witam.Kolejne moje głupie pytanie na dziś,pewnie nie ostatnie ;/:( Ściągłem sobie grę skate 2 http://i44.tinypic.com/9pxkz6.jpg w spojlerze było takie cuś.I teraz moje pytanie jak spreparować taki obrał do wypalenia na płytę ? Plik .dvd był od razu w paczce z .iso. Pozdrawiam i czekam na pomoc ;)
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    od razu nagrywasz. poza tym sprawdz ja sobie abgx bo xdvdmulater jest juz przestarzaly.
     
  11. dreadzikpl

    dreadzikpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    [​IMG]
    zdjęcie z abgx ? wypalać czy muszę coś jeszcze z tym zrobić ?
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zeby odpalic czy zeby grac online?
     
  13. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    FIRE!!! A tak na przyszłość to trzeba czytać komentarze na forach przy grach wystawianych. Napewno piszą tam Userzy czy im działa , czy nie , na jakim dashu , bądz przeróbce. Pobieranie z niewiadomych źródeł niestety niesie ryzyko. Ale co to jest 4 zeta i trochę prądu do kosztu oryginału.
     
  14. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  15. dreadzikpl

    dreadzikpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    wystarczy mi żeby odpalić a granie online to tylko dodatek.jaką przeróbkę napędu mam to nie wiem bo kupiłem już przerobioną konsole a dash na pierwszym zdjęciu jest.gra pobierana stąd :: X360SOS :: Tu comunidad de Xbox 360
     
  16. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    gra odpali na ixtreme 1.6 i wyzszych
     
  17. dreadzikpl

    dreadzikpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    jak mogę sprawdzić jaką mam przeróbkę napędu ? czytałem te poradniki na wgranie LT+ 1.1 i piszą ,że potrzeba xp albo visty...ja niestety mam win 7 ;/
     
  18. dreadzikpl

    dreadzikpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
  19. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie pomoże
     
  20. dreadzikpl

    dreadzikpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piotrków Trybunalski
    Szukam więc osoby która przerobi mi konsole w Piotrkowie Trybunalskim bądź okolicy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum