1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc FIFA 11

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ceronn113, Grudzień 10, 2010.

  1. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    Witam

    Od wczoraj posiadam przerobioną konsole Ixtreme 1.4 albo 1.5. Nie wiem dokładnie...

    I pobrałem sobie gre fifa 11. O ile dobrze przeczytalem najpierw musialem sprawdzic obraz gry przez program Abgx, wiec to zrobilem i nie bylo zadnych problemów. Zainstalowalem 360waverpatchera i fifa 11 ma wave 4 , spatchowalem do wave 3. Gdy odpalam gre na xboxie, to pojawia mi sie okienko z napisem " Aby móc zagrac w gre, nalezy zaktualizowac konsole.. Zaktualizowale, resetnął sie xbox, poczym znowu ta aktualizacja mi wyskakuje i tak zawsze.....

    Cos zle zrobilem??

    Jeszce inna sytuacja, spatchowalem gre do wave 1, to tutaj juz mi wgl plyty nie odczytuje. Pojawia sie tam jakis komunikat w roznych jezykach....
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pnwelo

    pnwelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TarnĂłw, Poland
    przejedz obraz ABGX i nagraj IMG Burnem 2x Speed ja tak zrobiłem i śmiga ale fifa 11 przez neta to lipa bo mozesz grac za darmo tylko 7 dni poźniej trzeba płacić...
     
  4. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    tez posiadsz tą przerobke co ja? 1.4 lub 1.5?

    Do Jakiego wave do spatchowales? i jakim programem?
     
  5. creator

    creator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk/Lębork
    update dasha offline zrob


    jak masz iX1.4 to zmien do wave2
     
  6. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
  7. creator

    creator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk/Lębork
    sciągnij jeszcze raz gre lepiej. CRC powinno się zgadzać...
     
  8. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    to jest jedyny sposób??

    Moze zadziała bo jak robilem pierwszy raz patchowanie z wave 4 na 3 to nie bylo zadnych bledow ;]

    Czyli:
    - Pobrac od nowa gre...
    - spatchowac ja z wave 4 na 2.
    -sprawdzic abgx czy sa jakies błędy.
    - zgrac na plyte dvd+r dl speed 4x lub 2.4x

    I Wtedy powinno działac?
     
  9. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przecież jeżeli zmieniłeś wave na niższy to CRC nie będą się zgadzać w abgx...
     
  10. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    No to co mam dokladnie zrobic zeby mi ta fifa 11 zadziałała???
     
  11. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
  12. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
  13. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  14. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    Ok.
    I te pliki mam zgrac na pendrive?

    A moge na plytke CD zgrac ???

    Bo u mnie działa tylko tylne USB, a tam mam pada podłączonego...
     
  15. speedwaypoland

    speedwaypoland Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    pat**** na wave 2 i bedzie smiagac a aktualizacje zainstaluj offline np z pendriva jak masz stary dash
     
Wczytywanie...

Poleć forum