1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pomoc jaka wersja? czy to jasper?? czy była wserwisie?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez C2F88, Kwiecień 9, 2011.

  1. C2F88

    C2F88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam kilka dni temu kupiłem xboxa360 sprzedawca zapewniał że jest to jasper.
    Ja myśle ze była ona w serwisie lecz nie mam pewności czy jest to jasper czy falcon gniazdo zasilacza wyglada na jasper zasilacz jest 150 w, lecz na konsoli z tylu jest napisane 14,2 A. Poniżej załączam zdjecia bardzo prosze o pomoc. Czy ta konsola była w serwisie i jaka to wersja?
    http://fotoo.pl/zdjecia/files/2011-04/69a36859.jpg
    http://fotoo.pl/zdjecia/files/2011-04/9588b967.jpg
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. loza66

    loza66 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Zdjęcia nie działają.
    Ale jeśli działa na zasilaczu 150W to to na 100% Jasper.
    Gdyby konsola potrzebowała więcej W np 175 jak ma FALCON to by Ci nie działała, a jak na 150W działa to jest JASPER :)
     
  4. C2F88

    C2F88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. bartolinos15

    bartolinos15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    226
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    na 100% nie jest to Jasper i na 100% była w serwisie 04-2010r.

    to jest Falcon.
     
  7. C2F88

    C2F88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zlacze pradu wyglada na jaspera zasilacz jest 150w wiec czy jest możliwe że jest to jasper w obudowie od falcona? Czy konsole po serwisie są bardzo podatne na awarie?
     
  8. sunrise103

    sunrise103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    209
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dzierżoniów
    zalezy co w konsoli byla robione podczas naprawy, mogli wrzucic nowe bebechy do starej obudowy, albo wymienic, tylko to co siadlo..
     
  9. C2F88

    C2F88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    acha a czy falcon działał by na zasilaczu 150w. na obudowie konsoli jest 14,2a a na zasilaczu 12,1a
     
  10. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    no falcona by nie ruszyło
     
  11. C2F88

    C2F88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli jak odpali mi na tym zasilaczu to znazy ze jest jasper? czy odpalic moze ale dlugo nie pochodzi?
     
  12. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Tak..
    Nie odpali bo zbyt mało mocy będzie zresztą wtyczka będzie nie pasować...
     
  13. C2F88

    C2F88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wlasnie dzwonilem do ojca ktory podlaczyl konsole odpalila na zasilaczu 150w wtyczki pasowaly ale obraz na telewizorze skacze czy jest to jakas usterka czy jakos sie to ustawia?
     
  14. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    No to jest jasper jeżeli odpalił. Masz szczęście :) a co do obrazu to może coś z kablem
     
  15. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Nie pisz głupot :) Falcon by nie ruszył na zasilaczu 150W :)
    Masz wsadzoną inną płytę główną i nie sugeruj się tym co pisze na obudowie 14.2A (Falcon)
    Konsola była w serwisie i wymienili płytę główną Falcon na Jasrera.
    Masz Jaspera w obudowie po Falconie :)
     
  16. C2F88

    C2F88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i bardzo mnie to cieszy ze jasper:) a 20 bede dopiero w domu i zobacze czy to faktycznie kabel. Jeszcze jedno czy jak wróciłą ona z serwisu to bedzie bardziej podatna na awarie?
     
  17. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    no raczej tak chyba że wymienili wszystko to nie ma sie co obawiać
     
  18. loza66

    loza66 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    napisałem od razu ze jak odpali to jasper;]
     
  19. C2F88

    C2F88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy na iXTREME LT 1.1 chodza wszystki gry czy to samo co lt plus?
     
  20. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    LT+ 1.1 to najnowszy flash
     
  21. C2F88

    C2F88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    acha czyli to jedno i to samo bo na aukcji napisane było iXTREME LT 1.1 nie bylo tam zadnego plusa
     
Wczytywanie...

Poleć forum