1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc mile widziana

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez maluch2001, Marzec 2, 2010.

  1. maluch2001

    maluch2001 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam Wszystkich...
    Mam okropny problem ponieważ nie mogę dołączyć do xboxlive albo jestem mało inteligętny albo...Postępuje według wskazówek łącze się z usługą podaje adres email hasło i nie moge utworzyć konta poniewaz potrzebny jest jakiś identyfikator windowslive? Poza tym wyskakuje informacja dotycząca ustawień regionalnych.Będę barzdo wdzięczny jak ktoś mi pomoże krok po kroku założyć konto w usłudze xboxlive.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheSonyMix

    TheSonyMix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hove (UK)
    Polska nie ma usługi xbox live, więc musisz zarejestrować na inny kraj.
     
  4. Patrolek PL

    Patrolek PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    422
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    W-wa
    Musisz sie zarejestrować (email) na stronie Windows LIVE i wtedy stanie się on Windows Live ID. Zarejestruj się najlepiej na GB (Wielką Brytanie)

    Link:
    [URL="http://login.live.com/"]Windows LIVE Strona Logowania[/URL]

    Liczę na DZIĘKUJE :)
     
  5. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    Ustaw sobie w ustawieniach regionalnych kraj na ten, który podałeś przy mailu, czyli np. Wlk. Brytania. To też ważna rzecz ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum