1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc odnośnie przeróbki i live..

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez karix, Czerwiec 15, 2011.

  1. karix

    karix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy można zagrać na live bez aktualizowania ? Czy ogólnie da się zagrać nie tracąc przeróbki ? Jeśli tak, prosiłbym o wskazówki i pomoc..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Z tego co mi wiadomo trzeba wgrać najnowszą przeróbkę, tylko najpierw zaktualizuj dasha a potem wgraj przeróbkę
     
  4. karix

    karix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja nie przerabiałem konsoli ktoś inny mi ją przerobił zresztą troszkę zielony jestem w tym ;) Inaczej się nie da?
     
  5. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Jeżeli podłączysz się do live to Ci automatycznie zaktualizuje, chyba bo nie mam teraz konsoli, a ta najnowsza aktualizacja usuwa przeróbkę
     
  6. karix

    karix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No właśnie wiem dlatego pytam się czy się da jakoś to ominąć, bo czytałem że na przeróbkach grają..
     
  7. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    No musisz zaktualizować dasha i wgrać przeróbkę, innej opcji raczej nie ma
     
Wczytywanie...

Poleć forum