1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc potrzebna

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gmc22, Kwiecień 10, 2012.

  1. gmc22

    gmc22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Jestem juz starszym koneserem xbox'a i niestety nie wszystko juz lapie. Mam elita od 2 lat. Gram tylko w samochodowki wiec dlugo walczylem na oryginalach forza 2, forza 3 itp. Jakies 3 miesiace temu przerobilem konsole na lt 2.0, dodatkowo prawdopodobnie mialem cicha aktualke (przed przerobieniem konsola ciagle podpieta do sieci) Grywam ostatnio w f1 2011 dziala znakomicie. Wpadlem na pomysl ze pogram sobie w zainstalowana forze 3 (oryginal) - ale przestala dzialac - pojawia sie komunikat o koniecznosci podlaczenia do live itp. Co moge zrobic zeby pograc znowu w stare oryginaly? Czy musze pobawic a sie w aktualizacje TU z pendrive'a, ponownie instalowac gry, formatowac twardziel?. Prosze o wyrozumialosc i jakies sugestie co robic dalej.
    Dzieki
    Seba
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Masz aktualny dash. Jaki masz napęd jeśli BenQ albo LiteOn zrób sobie LT3.0.
     
  4. gmc22

    gmc22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dash mam prawdopodobnie przedostatni lub 2 wstecz. Mam liteona - niestety Żona mnie z domu pogoni jak jeszcze raz wydam pieniadze na przerobke. Zycie jest ciezkie...
     
  5. alladyn1204

    alladyn1204 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Po co masz klucz napędu? Sam sobie zrób LT to proste;) Sam wczoraj wykonałem z pomocą Tel. A nie możesz się do live połączyć bo masz starego dasha. To samo miałem, żeby się połaczyć do live musisz mieć aktualnego dasha.
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  7. gmc22

    gmc22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Czy mam zwyczajnie podlaczyc konsole do sieci, czy w gre wchodza kombinacje z pendrive'a?
     
  8. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  9. gmc22

    gmc22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepraszam za dyletanctwo, ale czy bana nie dostane jak podlacze sie do live'a?
     
  10. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Przy jednorazowym połączeniu- zerowe szanse
     
  11. gmc22

    gmc22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Jak masz LT3.0 to możesz spokojnie się łączyć, wszystko będzie okey do puki nie zaczniesz grać na byle jak wypalonych kopiach..
     
Wczytywanie...

Poleć forum