1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pomoc problem z nagraniem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez C2F88, Kwiecień 23, 2011.

  1. C2F88

    C2F88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wypalilem juz 10 plyt nagrywam na verbatim r+ z prędkością 2.5 gdy wkladam gre do konsoli wyskakuje komunikat nie można odczytac nosnika lub nic nie reaguje, widzi plyte i gdy dam wybiez wlancza sie menu z opcjami play stop nastepny wstecz. Wersja flasha to lt 1.1.
    gre prrzeskanowalem abgx360 oto wynik:
    http://s2.ifotos.pl/img/agbx_hnreahe.jpg
    http://s2.ifotos.pl/img/abgx2_hnreahq.jpg

    prosze o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. C2F88

    C2F88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. C2F88

    C2F88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy może być to wina dasha 2.0.126.11.0?? szukalem i nic nie moge znalezc
     
  5. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A nie mógłbyś dać wyniku ze skanowania już wypalonej płyty?
     
  6. C2F88

    C2F88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Gra powinna działać. Jesteś pewien, że masz wgrany iX LT v 1.1? Jaki masz zainstalowany dashboard? Może masz wypaczony laser w napędzie, inne gry działają bez problemu?
     
  8. C2F88

    C2F88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dashboard to 2.0.126.11.0 konsole kupilem niedawno sprzedawca zapenial ze jest przerobiona na ix lt 1.1 za wszystkimi plytami mam taki problem niektóre sie uruchamiaja jako dvd chyba film bo wyskakuje menu z play stop itp
     
Wczytywanie...

Poleć forum