1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc Przeróbka RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez czapers, Styczeń 15, 2014.

  1. czapers

    czapers Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam . zrobiłem przeróbkę XBox 360 4gb na RGH. zakupiłem dysk 1tb i mam zrobionego formata na fat32 i konsola go nie widzi w FSD . Jak przejde do orginalnego oprogramowania to widzi dysk i konfiguruje go a przez to widac go w FSD ale jak przerabiam gry przez XBOX image to nie widać ich potem w FSD . Jak przerabiam gry przez ISO2GOD to do polowy przerabia a potem pokazuje błąd ze za malo miejsca na dysku. Już nie wiem co robię źle. Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Dysk na USB czy wsadziłeś do konsoli? Co do iso2god masz po prostu za mało miejsca na dysku C. Zwolnij koło 10Gb i pójdzie.
     
  5. czapers

    czapers Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przerabiam na laptopie i dysk zew mam podłączony pod usb i przez program odrazu daj miejsce docelowe na dysk zew i przez program Iso2god pokazuje bląd ze malo miejsca (a mam 900gb) a przez xbox image przerabia ale nie widac gry w FSD

    EDIT
    dysk jest pod USB. A z iso do daje docelowo na dysk zew

    Info orso6 // Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.

     
  6. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Iso2god zapisuje pliki tymczasowe na dysku C lub innym, zależy gdzie zainstalowałeś.. Musisz mieć tam minimum 9Gb wolnego miejsca.
     
  7. czapers

    czapers Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to mialem mniej miejsca na dysku C . a dlaczego konsola mi nie widzi tego dysku lub gier jak przerabialem innym programem??
     
  8. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Jakim programem robiłeś format dysku? To jest dysk 2.5 cala czy 3.5 cala?
     
  9. czapers

    czapers Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Może przeinstaluj FSD skoro Nxe go widzi, to dysk powinien być ok.
     
  11. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ustawiłeś ścieżki do katalogów tam gdzie wrzucasz te gry? Robiłeś manualne skanowanie po wrzuceniu gry?
     
  12. czapers

    czapers Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ściezki do katalogow?? nie robilem skanowania recznego
     
  13. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3699
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    To przeskanuj...

    Wysłane z tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum