1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc przy abgx 1.0.4

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez vlopi, Listopad 26, 2010.

  1. vlopi

    vlopi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dzisiaj przerobiłem konsolkę na LT+ kwestia jest taka że musze ją przerobić abgx 1.0.4 przerobiłem według schematu który znalazłem na forum:

    1. Wystarczy wejsc tutaj --> abgx360 - Download
    2. Najpierw sciagacie: "abgx360_v1.0.4_setup.exe"
    3. Nast.: "3rd/4th/5th/6th/7th Wave self-extracting archive (for Windows) - abgx360_video_waves_3-7_sfx.exe - 164 MB" i "8th/9th Wave self-extracting archive (for Windows) - abgx360_video_waves_8-9_sfx.exe - 102 MB"
    4. Instalujecie program.
    5. Potem wlaczacie instalke z 3-7 wavem, a pozniej to samo z 8-9 wavem. wszystko robi sie automatycznie jak sama nazwa wskazuje jest to "self-extracting archive".

    Potrzebna mi pomoc co zrobiłem nie tak

    Gry nie czyta a oto wynik z abgx 1.0.4 (assassin's cread III)

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djmancio

    djmancio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Masz napisane, że nie ma danych w bazie danych dla tej gry. Więc nie ma jak pobrać patcha do tej gry, czyli nie odpalisz jej.
     
  4. noname

    noname Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Partacze z SZOPASQAD i wszystko jasne :)
     
  5. vlopi

    vlopi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dziękuje chłopaki którą wersje ASSASION CREAD BROTHERHOOD pobrać żeby działała.

    Oczywiście Mam LT+
     
  6. djmancio

    djmancio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ściągnij GLOBAL, jest patch w bazie ABGX, więc po "przejechaniu" ISO ABGX, od razu nadaje się do nagrania.
     
  7. vlopi

    vlopi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wszystko ok ale nie znam dobrze angielskiego i największy problem jest taki że "Global" nie znalazłem po polsku a gra ma fajna fabułę więc dobrze b było się w nią wciągnąć.

    Dzięki wszystkim za pomoc śledze temat więc jak ktoś bedzi miał asasyna po polsku gdzie nie będzie problemu z abgx-em to będe wdzięczny za namiar.
     
  8. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Tutaj nie ma nic do tego partaczenie czy nie shopaskładu.

    Nie ma aktualnie możliwości zripowania gry wraz z sektorami ap25.
    0800 nie został zaktualizowany, jedyne źródło ss'ków z ap25 to team-xecuter/abgx - nie wiem w jaki sposób oni wyciągają te dane, na #fw też nic nie wiedzą.
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    maja pewnie juz nowy testowy 0800 innej opcji nie ma
     
  10. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siemka,
    Dzisiaj wgrał mi koleś LT+, i niestety gdy uruchamiam AC:BH mam czarny ekran i nic się nie dzieje. Dodam że gra nie była przerabiana abgx itd. Została tylko pobrana i nagrana. Co mam zrobić ??
     
  11. Skubaniec

    Skubaniec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16

    konsola zostala oflagowana do bana to po pierwsze po drugie bez przerobienia nie bedzie gra chodzic ....
     
  12. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    już oflagowana ? nie jestem podłaczony do sieci... to też jest oznaczona ?
     
  13. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    W jakiej jest to wersji językowej? Jak PL, to nie zagrasz, bo nie ma patcha. Pójdzie, ale tylko wersja angielska, po przegrzebaniu obrazu .iso przez abgx360. Poszukaj na forum poradnika o abgx360 dla LT+.
     
  14. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wersje mam Angielską. Czyli jak chciałem ją odpalić oflagowało mi konsole ?
     
  15. acric

    acric Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    Mam taką samą wersję gry co w/w z iXtreme 1.6 odpali mi z activate.iso po metodzie tych patchy na liteony?
     
  16. Skubaniec

    Skubaniec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  17. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  18. Skubaniec

    Skubaniec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    oflagowanie z tego co wiem zapisuje sie gdzies w consoli
     
  19. acric

    acric Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    czy ktoś odpowie na moje pytanie? proszę :)
     
  20. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam jeszcze 1 pytanie. Jeśli mój kolega nie miał jeszcze LT+ i próbował odpalić AC:BH eng bez przerabiania abg to też ma oflagowaną konsole ?
     
  21. Skubaniec

    Skubaniec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    prawdopodobnie tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum