1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pomoc przy grach rgh i inny wiekszy problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DexterMorgan, Wrzesień 9, 2013.

  1. DexterMorgan

    DexterMorgan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam, otóż mam konsole x360 jasper i jest przerobiona ale nie wiem czy lt2.0 czy 3.0 i ogólnie jestem w tym temacie i wszystkich skrótach zielony. mam tez gre na xa ale ta gra jest na rgh , w postaci partów. czy ja taka gre moge jakos zgrac na płytke i pusicic w swojej konsolce? pozdrawiam i czekam na odpowiedz.

    ps. czytałem juz na forum, ogladalem filmiki ale chyba jestem jakis wyjatkowo odmuzdzony bo nic nie kumam. nigdzie nie ma o przerabianiu nic napisane od zera od poczatku, wszedzie juz od jakiejs fazy , zamiesza sie jakies nie zrozumiałe skróty. nawet jakbym starał sie cos nagrac to nie wiem jak . to jak z nauka jazdy, nikt nie uczy cie jezdzic od wrzucenia na autostrade i w dodatku niemiecka na przykład. niestety poradniki to taka własnie autostrada. ja chciałbym od "wiejskiej drogi" albo placu manewrowego nauczyc sie działać z grami. pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kama3pl

    kama3pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wiesz może kiedy była flashowana? Jak napisał kama musisz nagrać po 1 płycie xgd3 pod lt 2.0 i lt 3.0 .Która odpali takie masz lt.
     
  5. DexterMorgan

    DexterMorgan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    do pewnego momentu rozumiem, weźmy w takim razie na tapete gre ufc 3. kupiłem juz płyty 8,5 gb - verbatimy po 11 ziko za sztuke ale ok. i co teraz? xgd2, xgd3? lt2, lt3? dalej nic nie wiem? a co jak np mam cos poznizej lt2 np lt1,5 itp. nagrywarke mam DVD- Super Mutli DL.
    "musisz nagrać po 1 płycie xgd3 pod lt 2.0 i lt 3.0"- a jak zadna nie odpali?
     
  6. DexterMorgan

    DexterMorgan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    pomoże ktoś?
     
Wczytywanie...

Poleć forum