1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc przy nagraniu Red Dead Redemption

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez kasztanek9994, Lipiec 5, 2010.

  1. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    Zmarnowałem juz ok. 5 płyt "Verbatim" :(( i nadal to nie dziala :(

    Sam nie wiem jakiego mam ixtreme ... ale chyba 1.4 .

    Jak mam to poprawinie spaczowac :(
    Prosze o pomoc, poniewaz nie chce juz marnowac plyt :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    i jakim programem najlepiej ?
     
  5. guciu1430

    guciu1430 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2007
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
  6. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
  7. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    spaczowalem na Wave 2 ... nagrałem . wkladam do xboxia .... wlaczyl sie czarny ekran ... i tylo to . wiec wszedłem do interfejsu i chcialem nagrac na dysk. przy 48% "Wyczysc plyte szmatka ... i tak dalej". :(( co mam robic :( .

    Została mi jeszcze jedna plyta :(
     
  8. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Obraz pewnie ma błędy CRC nic nie zrobisz.. Kup oryginał :). Musisz ściągnąć jeszcze raz. Nic nie poradzisz.
     
  9. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    a nie da sie tego jakos naprawic :( . ?
     
  10. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    a znajdzie mi ktos dobry obraz ale zeby byl na MU ? ...
     
  11. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Włóż dvd z grą to ostatnią do napędu w PC i odpal abgx360 i sprawdź czy wszystko ok. Może twoja nagrywarka coś dziwaczy. Błędów podczas nagrywania nie masz. Najlepiej to by było wgrać iXtreme LT 1.1 i wtedy mieć spokój z paczowaniem.


    A sprawdzałeś abgx360 obraz przed pachowaniem czy nie jest walnięty? Jak miałeś wszystko ok to potem 360wavepacher paczujesz na wave 2 i potem nagrywasz bez sprawdzania abgx360 bo ci poprawi wave znowu.
     
  12. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
  13. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    Dodaje jeszcze sprawdzenie samego obrazu (nie paczowanego)

    [​IMG]
     
  14. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    Też tak miałem jak u Ciebie. Dopiero po nagraniu na innej nagrywarce wszystko jest OK
    Czas [chyba] już na zmianę lepszej nagrywarki... :)
    ps.jak masz możliwość to nagraj u kogoś innego i wtedy zobaczysz
    ps1.obraz jest w porządku
     
  15. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
  16. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Sam obraz oryginalnie nie paczowany na screen wygląda ok. Tylko abgx360 z modem musiałbyś pobrać to by ci pokazał wszystko na zielono.

    Natomiast obraz z dvd to jest zwalony, na końcu pokazało crc error czyli źle nagrana dvd. Musisz próbować na innej nagrywarce.

    A LT 1.1 daje to że nie musisz pachować gier na niższy wave. Pobierasz sprawdzasz abgx360 i nagrywasz. Do tego można się pokusić o granie na live do póki nie chycisz bana :).

    Możesz także spróbować nagrać CloneCD, IMGBurn czasami ma problemy.
     
  17. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    ale odwalilem :[ . Wlasnie zaczolem nagrwac i dopiero sie skapnąłem ze nie spaczowalem ... mozna jakos teraz spaczowac prosto z plyty ? czy cos .
     
  18. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Fak, teraz to tylko zostaje update flasha do iXtreme 1.6 NS albo LT. Kolejna płyta do śmieci. Taniej to ci wyjdzie chyba przerobić na LT :D.
     
  19. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    . ... dobra trudno :( skocze jutro po plytke ;) puki co mam kase . ;d ... jc to mozesz podac linka jak zrobic sobie tego LT ?
     
  20. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    F*ck !! ;/ Nagrałem i wszystko oke . tylko jak wkladam do xboxia to czyta mi jakos plyte DVD . jak wlozylem do kompa to tak jakby byl tam film . czytalem na forum ze jakis koles wgral sobie tego Ixtreme LT ... jak go sie wgrywa ? .
     
  21. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    lepiej oddaj konsole zeby zrobil ci to ktos kto ma pojecie o flaszu :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum