1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc przy naprawie xboxa

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez michal9125, Luty 19, 2012.

  1. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
    Witam wszystkich ! Mam taki problem bo nie wiem co zrobić ;s. Mam jaspera ze spalonym napędem Lieton. I gdy odpale go to miga ta zielona dioda w kółku o co mu chodzi ? Jest tak nawet, gdy napęd jest podłączony i odłączony. A teraz moje drugie pytanie dotyczące naprawy. Co mi się lepiej opłaca. Wysłać komuś konsole żeby wyją keya (bo nie mam;< ) i zamówić napęd na allegro podać im keya i mieć już xboxa z Lt 3.0 ( Czy dalej będzie mrugała ta dioda ?) Czy zrobić te rgh ? I jeszcze jedno słyszał ktoś o czymś takim ze można zwykły napęd od kompa podłączyć do xboxa i czyta wtedy kopie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nie da się podłączyć napędu od PC. RGH wyniesie cię dokładnie tyle samo co wyciągnięcie klucza+ napęd

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  4. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
    Tyle że jak chce grać to muszę mieć dysk ?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No przy rgh tak, usb moze byc tez

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
  7. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
    I co z tą migająca diodą ?
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Tak, może być przejściówka na USB do dysku. A dioda miga bo nie wykrywa napędu.

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  9. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
    Ok Dzięki !
     
Wczytywanie...

Poleć forum