1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pomoc przy odblokowaniu portow

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez JakubPacek, Listopad 28, 2012.

  1. JakubPacek

    JakubPacek Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam, jak w temacie, pomozę ktos odblokowac porty ? jestem w tym niestety zielony router tp-link TL-WR740N
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kamilos100

    Kamilos100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. KarolXV

    KarolXV Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    pomorze ktoś bo jak jak ja wpisuję np 192.166.255.10 to pisze witamy w sieci
     
  5. danielt83

    danielt83 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Hej zanim zaczniesz kombinować a dużo przy tym zabawy upewnij się czy twój dostawca nie blokuje tych portów. najlepiej do niego zadzwoń.
     
  6. danielt83

    danielt83 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    chodzi o porty 53 , 80 , 88 , 1863 i 3074.
     
  7. frost25

    frost25 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam zeby nie zakladac tematu. Mam pytanie odnosnie wifi w tym routerze wie czemu po chwili zrywa polaczenie i na kazdym urzadzeniu pisze odlaczony lub siec nie dostepna, po restarcie routera dziala ale tez na chwile w czym problem porty?
     
  8. JakubPacek

    JakubPacek Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
  9. Tymonxxx123

    Tymonxxx123 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TSP
    Witam dołącze się bo mam problem z odblokowaniem portów posiadam 3 rutery 1 główny drugi po wifi do 3 a 3 po lanie do ixsa
     
  10. danielt83

    danielt83 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zacznij od wypytania dostawcy internetu .
     
Wczytywanie...

Poleć forum