1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc przy przeróbce na Skype

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Folgowsky, Październik 24, 2011.

  1. Folgowsky

    Folgowsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Zabrze, Poland
    Witam , potrzebuje osoby która pomogłaby mi przerobić Xboxa 360 poprzez skype .
    Mam rozkręconą konsolę , wszystkie kable , pościągane pliki lecz gubię się już przy pierwszym kroku .
    Nie musisz mieć mikrofonu wystarczy jak będziesz mi pomagał gdy coś nie wyjdzie .
    Myślę że znajdzie sie chociaż jeden dobroduch :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Na twoim miejscu nie oczekiwałbym takiej formy pomocy, proponuje skorzystanie z tutoriali znajdujących się na forum.
     
  4. Folgowsky

    Folgowsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Zabrze, Poland
    W tym sęk że przy pierwszym punkcie grzmoci mi się to ...
    Korzystam z tutoriala Blazejp i przy tym jak chcę wgrać org. firmware komputer mi się zacina , Robie to w takiej kolejnosci :
    1.Komputer wlaczony
    2.Wlaczam JF
    3.Wlaczam konsole ktora jest podpieta pod moj komputer przez kabel wypiety z wlasnego DVD
    4. I tu sie zawiesza caly komputer , wiec resetuje i tak w kolko
     
  5. slashg

    slashg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tylko po pierwsze jaki masz napęd i płytę główną w kompie?
     
  6. Folgowsky

    Folgowsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Zabrze, Poland
    Napęd Liteon a płyta Gigabyte GA-M61PME-S2
     
  7. aker2

    aker2 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    297
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    POLAND
    spróbuj pod dosem
     
Wczytywanie...

Poleć forum