1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc przy uruchomieniu gier.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hugoboss17, Czerwiec 2, 2011.

  1. hugoboss17

    hugoboss17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, dotychczas chodziły mi tylko gry na wave 2. Wczoraj pobrałem Crysis'a 2 i gdy odpaliłem dvd wyskoczył mi komunikat czy zaktualizować konsolę, oczywiście wziąłem TAK, chwilę coś się porobiło, ale za jakiś czas wyskoczył komunikat, że płyty nie mogło odczytać, ale w tedy już w głównym interfejsie wykrywało mi, że w napędzie jest Crysis 2 (wcześniej pisało tylko (odtwórz dvd) więc podłączyłem do netu i poprzez xbox live, pobrało mi automatycznie i zainstalowało te aktualizację. Teraz ogólny wygląd interfejsu się zmienił i pewnie wszystko poszło dobrze, ale z kolei nie wykrywa mi, że gra jest w napędzie tylko to odtwórz dvd, a gdy to biorę to wyskakuje mi takie oto okno:
    [​IMG]

    Dodam tylko, że wcześniej też żadna gra mi nie chciała chodzić oprócz tych na wave 2, więc przy każdym innym wave (od 1 do 4) również pokazywał się ten komunikat po hińsku.
    Soft mam jakiś starszy, przymierzałem się do zmiany na LT+, ale jak dzisiaj zaktualizowałem to pomyślałem, że odpalić będzie można bez przeróbki tylko potrzebny jest odpowiedni wave?

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Jeśli wgrałeś najnowszy dash to teraz musisz znowu FW wgrać do napędu najlepiej LT+ 1.1.
     
  4. hugoboss17

    hugoboss17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    FW? Możesz trochę rozwinąć? Kurde bo sam ie potrafię wgrywać nowego softu i będę musiał wysyłać konsolę.
     
  5. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Najprościej przeróbka napędu. Jeśli nie umiesz wgrać to najlepiej daj to komuś by ci to zrobił
     
  6. hugoboss17

    hugoboss17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to okey, czyli nie ma innej opcji jak wgranie tego LT+, dobra, dzięki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum