1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pomoc przy wyborze zestawu Xbox 360 Jasper

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez noxuuu, Grudzień 7, 2012.

  1. noxuuu

    noxuuu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,

    mam możliwość zakupienia konsolki,prosiłbym o info czy jest to dobry zestaw aby odrazu móc grać,ściagać gierki ?

    Xbox 360 Jasper
    Dysk 120giga
    Data produkcji: 2009-08-04
    Wersja Dashboardu - D:2.0.16.202.0
    Oprogramowanie ixtreme LT+ 1.92.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Dobry, dobry. Tylko LT+ przydałoby ci się zaktualizować do 2.0, albo jak napęd obsługuje 3.0 to to wtedy 3.0, a poza tym zestaw dobry. Jasper ma małe szanse na RRoD'a, podobnie jak Slim. Kupuj.
     
  4. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Dobry o ile wgrasz lt 3.0 . Mozesz sam ale bez probe nie obejdzie raczej litek tam jest. Na serwisie 50zl. Wazne zeby x mial naped fabryczny nie zadnej innej firmy bo pograne nowe gry. Dokupis ihas i mozna smigac na xbox live nawet. Na lt co tam jest pograsz stare gry xgd2 .
     
  5. noxuuu

    noxuuu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dzięki za wasze podpowiedzi.własnie przymierzam się do zrobienia zamówienia.mam jeszcze pytanie jeśli przerobie do LT.3.0 to aby nagrać gre w XGD3 musze miec nagrywke ihasa tylko i wylącznie ??? czy na zwykłej z laptopa też nagram ?

    @akwarium
    nie zrozumiałem twojego zdania " Wazne zeby x mial naped fabryczny nie zadnej innej firmy bo pograne nowe gry '' jeśli będe mial inny napęd to chyba nie problem jeśli i tak będe robił przeróbke ? czy o coś innego Ci chodziło :) ?
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Mozesz na zwyklej, ale nie pograsz na xbox live. Gry xgd3 po instalacji na dysk wymagaja mp3fix. Bo bez tego po 5min blad autoryzacji. Ale plyty bez instalacji pojda. I bez ihas nie pograsz fify 13 czy forzy 4. 70Zl to nie majatek. W xie jak zalozmy jest liteon a wymiemy na samsunga to spoorf np laser nie czyta powod. I jak tak masz to nowe gry xgd3 nie rusza mimo nawet lt najnowszego. Trzeba litka od nowa kupic a sa takie xboxy jeszcze.
     
    1 osoba to lubi.
  7. noxuuu

    noxuuu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    @akwarium - dzis kolega mi proponował xboxa 250 giga produkcja 2011 wrzesien...jesli tam jest naped samsunga to nie przerobie jej ? chce za niego 650 zl wiec sie zastanawiam czy lepiej jasper 120 giga za 600 zl czy ten co pisze teraz ?
     
  8. NiePoTwarzy

    NiePoTwarzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2012
    Posty:
    130
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    KUpuj tego od kolegi.. jest to slimka :D Nie oto chodzilo koledze wyzej chodzilo mu oto jezeli ktos mial wczesniej w konsoli standardowo Liteona a zmienil na samsunga to wtedy nie pograsz jak standardowo masz samsuga to normalnie przerobisz i wszystko bedzie smigac. a slimke z przerobka znajdziesz do 550zl moze za 500 na allegro jak dobrze poszukasz ; p
     
  9. noxuuu

    noxuuu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    HELLO.

    wertowałem forum i jak sie okazuje slima tego nie przerobie bo jest z września 2011 i pozatym ma najnowszy dashboard wgrany...
    A więc będe szukał Jaspera :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum