1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc przy xbox live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michal922, Wrzesień 7, 2011.

  1. michal922

    michal922 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam kupiłem dziś xbox 360 slim 250GB , niby ma wifi , chciałem połączyć się z internetem i nie działa ciągle wyskakują błędy , wskazówki nic nie dają nie wiem co mam robic HELP
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Musisz wybrać swoją sieć i jeśli masz założone hasło - wpisać je i potwierdzić
    I napisz te błędy. Nie ma wróżek na forum
     
  4. cypriannfs

    cypriannfs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Moze dekoder nie łączy sie z xbox live?
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Jaki dekoder ?
     
  6. cypriannfs

    cypriannfs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Modem nie moze miec wifi, router moze miec, autor dal za malo informacji i mozna tylko zgadywac czy ma problem z haslem czy z czymś innym
     
  8. SingByBlaster

    SingByBlaster Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jesli masz routera w moim przypadku jest to livebox tp to nacisnij gdy bdziesz laczyl guziczek do polaczenia sieci net:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum