1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc w kupnie xboxa 360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lukasz1d1, Październik 23, 2013.

  1. lukasz1d1

    lukasz1d1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. kalki4

    kalki4 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
    miałem kiedyś u niego kupić xboxa, ale wtedy nie posiadał nic, moge CI go polecic , dobry kontakt z sprzedającym i napewno pada też u niego dostaniesz :p
     
  4. lukasz1d1

    lukasz1d1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chodziło mi raczej czy to dobry wybór konsoli, nie o sprzedającego pytałem bo wierze w cały ten program ochrony kupujących jak by nie daj Boże coś poszło źle :p czyli brać?
     
  5. kalki4

    kalki4 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
    bierz , ew. dogadaj sie z nim na gwarancje na 6msc to CI cene obnizy :D bo kiedys dawal wybor 6 lub 12 "cenowo" i pady po 60zl mial,


    EDIT i upomnij się o jakąś kopie zapasową bo też dawał na przetestowanie :p
     
  6. lukasz1d1

    lukasz1d1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak wiem o kopi zapasowej ;] to musze do niego napisac bo faktycznie lepiej miec chociaż pół roku gwarancji i pada za tą samą cene ;)
     
  7. kalki4

    kalki4 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
    a pamietaj jeszcze o jakims dysku czy penie, żeby kupić przynajmniej do zapisu gier
     
  8. lukasz1d1

    lukasz1d1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a dało by rade podłączyć dysk ze starego kompa 40 gb ATA?
     
  9. kalki4

    kalki4 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
    bez "rgh" chyba nie da rady, lub bedzie widzieć max 32gb , choć nie orientuje sie , 16gb pen CI spokojnie starczy :p ja mam 2x 16gb (na jednym gta v + profil i save'y, a na drugim gry instaluje)

    edit "pendrajwy" tanie :p
     
  10. lukasz1d1

    lukasz1d1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak bymwsadził 32 gb i 16 gb pendrivy to i tak będzie widzieć 32 gb?
     

Wczytywanie...

Poleć forum