1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc w Kupnie Xboxa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bartekssj5, Kwiecień 20, 2013.

  1. bartekssj5

    bartekssj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wygląda ok, na płycie TRINITY jest-dobre pod RGH , napęd też ok, LT3.0 bez problemu zrobisz , a i sprzedawca w miarę pewny ;)

    Tylko widziałeś że to goła konsola - bez kabli ,pada, dysku i zasilacza

    W sumie to widziałem SLIM'y 4gb nowe w auchan kiedyś za 559zł (z kablami i padem ;) )
     
    1 osoba to lubi.
  4. bartekssj5

    bartekssj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To dobry znak a proszę w skucie napisz o co chodzi z tą płytą TRINITY bo ja jestem zielony w tych tematach
     
  5. BBBB

    BBBB Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2012
    Posty:
    211
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ja bym kupił z pełnym okablowaniem i padem oraz jakimś dyskiem.
     
  6. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Slim'y wychodziły na płytach TRINITY i CORONA-ta w kilku odmianach, jeśli zamierzasz przerabiać na RGH to moim skromnym zdaniem TRINITY jest lepsza do tego.
    Jeśli nie zamierzasz przerabiać to ja bym kupił nówkę w sklepie, choćby dla gwarancji producenta
     
  7. bartekssj5

    bartekssj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To znaczy tak będę ja przerabiał a jeżeli chodzi i kable dysk i pady to ja se przełożę z tej konsoli co teraz mam
     
  8. Bartosz Kołodziejek

    Bartosz Kołodziejek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krk Poland
    dziwna cena jak za produkt-ja dalem 800 zl z wszystkim wiec sie dziwie. brzmi jak zbanowana...
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6163
    Polubienia:
    388
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    bo to sama konsolka...bez osprzetu
    ja też mam na sprzedaż za 800 z rgh 250gb dysk....z padem i kablami
     
  10. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Lepiej komplet kupic niż szukać zasilacza pada co odrazu drożej wychodzi. Jak chcesz lt do niej to napewno nie tak z shopa bo lt ultimate 350 zl rgh to obojetnie jaka i jakis dysk musisz dokupić na golej nic nie pograsz.
     
  11. bartekssj5

    bartekssj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale ja dysk i kable pada to ja mam chodzi mi o samą konsole i tak bedzie chyba wrzucał RGH
     
  12. kamilkuchartg

    kamilkuchartg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    tarnowskie góry
    nie warto moj kolega u niego kupił a wysłąli mu popsuty a ja w tesco kupilem za 599 zł i gratis dostałem kinecta
     
  13. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Się kupuje u pewnych sprzedawców lub od ludzi co mają na forum firmy pewniaki i dobrą opinie.A nie za grosze z allegro.
     
  14. bartekssj5

    bartekssj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja pisałem z tym gościem to napisał że daję gwarancję rozruchową jak coś będzie nie tak to można oddać
     
  15. baczek87

    baczek87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    146
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Zabrze
    Nie podlaczysz zasilacza ze "starej" do "nowej" konsoli
     
  16. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Kup nową albo już z rgh od chłopaków z forum dexter lub akir dostaniesz gwarancje na 6 miesięcy i pewność że chłopaki Ci trupa nie sprzedadzą no ale to kosztuje, jak chcesz za 300 to daruj sobie bo będziesz miał w domu dwie zdechłe konsole Twój wybór
     

Wczytywanie...

Poleć forum