1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

pomoc w nagraniu gier

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kamil17, Wrzesień 3, 2011.

  1. kamil17

    kamil17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Cześć
    Dwa dni temu kupiłem przerobionego xboxa. Wiem od sprzedawcy, że ma najnowszy soft lecz nie wiem konkretnie jaki. W informacjach systemowych jest coś takiego:d 2.0.13599. Sciągnąłem obraz gry NBA.2K11.XBOX360-MARVEL, ale nie mogę go wypalić. Próbowałem to zrobić w programie imgburn na płyty DL EMTEC. Za każdym razem jak wkładam płytę xbox jakby jej nie widział. Mam nagrywarkę TSST Corp L632D. Inne gry jak mafia 2 i fifa 2011 nagrane przez sprzedawce działają. Możecie mi wytłumaczyć ewentualnie skierować do postu w którym znajdę odpowiedź? Przejrzałem wiele tematów, ale nie bardzo wiem co dalej zrobić.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Maciu88

    Maciu88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najpierw musisz obraz przez abgx przepuscic a potem plik dvd. nagrac w img burn wpisz na necie jak nagrywac gry na xbox 360 i duzo poradnikow znajdziesz :). Mam nadzieje ze chociaz troche pomoglem.
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    za niskie lt
     
  5. kamil17

    kamil17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dzięki za odpowiedzi.
    Przez program abx przepuściłem.
    Co do odpowiedzi dot niskiego LT - to nie rozumiem
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    konsola ma za niska przerobke i dlatego zapewne nie dziala zostanie ci obnizenie wave w grze
     
  7. kamil17

    kamil17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzięki poszukam sposobu na zmianę tego wave. Czy można jakoś sprawdzić jakie LT posiada konsola? I czy to nie dziwne, że płyta nawet nie startuje? Wczytuje ją przez parę sekund a następnie wyświetla komunikat otwórz napęd. I czy można grę przepuszczać kilka razy przez ABX czy trzeba sciągnąć ponownie obraz? . Próbowałem na różnych ustawieniach, które znalazłem w necie, dlatego pytam.
     
  8. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A nie jest to czasami slim? Bo w tej wersji xboxa czasami pojawial sie taki blad po prserobce.

    nabazgrane na LG - P500
     
  9. kamil17

    kamil17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie, jest to xbox arcade z 2008, przerobiony podobno najnowszy soft, ale nie wiem jak to sprawdzić, zmarnowałem już 10 płyt. Dodam, że nagrane płyty mafia 2, mortal combat i fifa 2011 nagrane przez sprzedawce działają, więc to raczej coś ja źle robię.
     
  10. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A na pewno dobrze masz ustawiony imgburn? Masz ustawiony layerbreak ręcznie w opcjach nagrywania?
     
Wczytywanie...

Poleć forum