1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc w nagraniu ISO jakieś dziwne pliki ;/

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ProKiller, Luty 22, 2010.

  1. ProKiller

    ProKiller Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema a więc pobrałem sobie Lord of ther ring B4MEII i zamiast ISO i pliku DVD otrzymałem takie cus
    [​IMG]

    czy jest jakiś sposób żeby to nagrać ??? (tych plików jest więcej)

    PS
    Proszę nie usuwać tematu jeżeli takie coś już było bo błędne koło się robi ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. heretyk

    heretyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krosno
  4. Antenelles

    Antenelles Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak można być tak tępym :| to są podstawy podstaw
     
  5. lukeskajloker

    lukeskajloker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
  6. ProKiller

    ProKiller Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  8. czechu191

    czechu191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    to że nie ma ikony to nie znaczy że to nie są paczki wypakuj to 7zipem i wtedy ci się pojawi obraz
     
  9. Antenelles

    Antenelles Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale tępak o ja Cie ... żal

    kliknij na jakikolwiek plik ... otwórz za pomocą Winrar i wypakuj lol
     
  10. Pascal

    Pascal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorzów Wielkopolski
    Koleś, wyluzuj. Nie bierzesz pod uwagę, że ktoś może być nieobeznany? Tak jak wyżej, zainstaluj 7zip, chociaż zdaje mi się, że WinRARem też to wypakujesz.
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Niektóre pliki są o rozszerzeniu tupowym dla 7zipa, dlatego pewnie nie może win rarem
     
  12. X-Zone

    X-Zone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2007
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chyba że jest to podzielone na części to można użyć Total Commandera
     
  13. ProKiller

    ProKiller Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra wypakowałem ale nie mam ISO

    tylko kolejny plik o jakimś dziwnym rozszerzeniu JAK ZROBIĆ Z TEGO ISO GENIUSZE

    [​IMG]
     
  14. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Otwórz plik dvd i zobacz czy img burn znajduje płytę, bo wielkość drugiego pliku jest typowa dla gier z xa.

    Jak nie znajuje to wypakuj 7zipem jeszcze raz.
     
  15. lukeskajloker

    lukeskajloker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    rozpakuj znowu lub imgburnem już wypal
     
  16. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie nie, to tez plik iso. nagraj tak jak jest wskazujac plik dvd.
     
Wczytywanie...

Poleć forum