1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc w nagraniu Tekkena 6

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Niemiec, Listopad 12, 2009.

  1. Niemiec

    Niemiec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Daleka
    Dziendobry!
    Jestem doslownie newbie w tych sprawach, gdyz przerobilem konsole w poniedzialek a dotychczas nie nagralem zadnej gry bo sie boje ze to zle zrobie :p
    Czytalem poradnik zeby najpierw abgx'em sprawdzic i oto sprawdzilem jest kilka bledow i nie wiem czy moge nagrywac ;/ mam tylko 2 plytki philipsa (wiem ze verbatim czy jakies tam lepsze ale nie bylo ich akurat :p) Mam iXtreme 1.6 i prosilbym aby ktos mi wytlumaczyl 1 raz pozadnie i zebym na przyszlosc nie musial zaspamiac forum :p
    Oto link ze skanu abgx360 :
    Thanks to ImageShack for Free Image Hosting
    Nie sciagalem zadnych dodatkow do abgxa dlatego chyba nie czyta tam tego wave albo go rozpoznac nie moze . Proszę o szybką pomoc ! :)
    Wyczytalem ze do Tekkena 6 trzeba zrobic jakies activate.iso i ze on jest na wave 4 :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    1. screen nie działa
    2. Aby zagrać w grę wave 4 na ix 1.6 musisz (masz 2 sposoby):
    a) użyć activate.iso, poszukaj na google lub youtube
    b) przerobić grę z wave 4 na wave 3 - poradnik na forum
    3. Tak naprawdę skany z abgx (małe błędy) nic nie znaczą. Ich wytłumaczenie masz na forum.
    4. Jeśli masz jakiś nowszy napęd płyty na jakich nagrywasz nie mają znaczenia.
     
  4. Niemiec

    Niemiec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Daleka
    Dobra wiem jak przerobic z wave 4 na wave 3 bo juz czytalem, link poprawilem !
    Prosze o szybka opdowiedz i na nakierowanie do strony z activate.iso
     
  5. p9p

    p9p Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. Niemiec

    Niemiec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Daleka
    Dziekuje za powiadomienie ! :) Mam ostatnie pytanie lepiej grac uzywaja plytki z activate.iso czy przerobic do wave 3? co jest bezpieczniejesze? I jeszcze pytanie czy wystarczy 1 raz uzyc activate iso czy za kazdym razem jak bede chcial wlaczyc gre?
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Pytasz o bana? Teraz wiemy, że NIC nie jest bezpieczne ;) Banowani są wszyscy bez znaczenia na przeróbkę itp
     
  8. Niemiec

    Niemiec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Daleka
    Wiem ze jendakowo . ale mam pytanie co lepiej na wave 3 czy activate.iso na plytke zgrac?
    I OSTATNIE MOJE PYTANIE ( BO ZESKANOWALEM NOWYM ABGXEM I WSZYSTKO DZIALA) CZY TO ACTIVATE ISO MA BYC DO ODPOWIEDNIEGO NAPEDU CZY OBOJETNIE JAKIE ACTIVATE WEZME
     
  9. p9p

    p9p Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Lepiej używać płytki activate.iso bo gry będą działać na nowym ixtreme 1.61
    ACTIVATE ISO MA BYĆ DO ODPOWIEDNIEGO NAPEDU
     
  10. Niemiec

    Niemiec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Daleka
    Juz wiem jaki mam Liteona :p tylko ze na stronce do pobrania jest
    LiteOn 83850c iXtreme 1.6 Firmware Download

    LiteOn Repack iXtreme 1.6 Firmware Download

    teraz kurde tylko ktory ;p
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak przerobisz na wave 3 a pozniej zmienisz ixterme na wyzszy to nie beda ci te gry działac
     
  12. Niemiec

    Niemiec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Daleka
    Spoko nie bede robil :p
    Juz nagralem se activate iso i dziala . teraz musze tekkena nagrac :p szkoda ze mam tylko 2 plytki xdddddd
    podziekowalem wszystkim teraz tylko musze nagrac tekkenusia .
    OK JUZ NAGRALEM WSZYSTKO TEKKEN DZIALA :d
     
Wczytywanie...

Poleć forum