1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc w nagrywaniu !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez glowka1988, Styczeń 1, 2013.

  1. glowka1988

    glowka1988 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam. mógłby mi ktos mi wytłumaczyc jak mam nagrac gry na Xboxa bo czytajac poradnik nagrywania ma LT 2,0 nic w swiecie mi nie mowi... Zacznijmy od tego ze nagrywam taka nagrywarka podlaczona do laptopa LiteON iHAS124-19 B + IXTREME Burner MAX XGD3 WRO (2903851374) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . Probowalem nagrac 007 Legends sciaglem gre, wczytalem ABGx nie wyskoczyl zaden bląd no i nagralem Img burn. Podczas nagrania wywalilo mi jakis tam blad dokladnie nie wiem bo nie zrobilem zrzutów.. :/ ogolnie wlaczajac plyte w konsoli pisze o szmatce i gra nie dziala... Dodam ze mam LT 2,0. Prosze o pomoc i wytlumaczenie jak mam nagrac gry XGD3 zeby mi chodzily, wiem cos tam o topologi jednak czytajac poradnik nie potrafie jakos tego ogarnac do konca... Dzieki za pomoc i Szczesliwego nowego roku zycze :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Masz na dysku dużo wolnego miejsca, gdzie windows? Też mialem blad jeden w nagrywaniu, a okazalo sie, ze malo miejsca i do wyrzucenia plytka
     
  4. glowka1988

    glowka1988 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Chyba to jest za malo, bo gra ma ponad 8 coś, chociaż mogę się mylic, ja mialem podobnie 7, a pamietasz co pisalo na tym errorze?
     
  6. glowka1988

    glowka1988 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wlasnie nie wiem co to byl za błąd..


    zakaz odświeżania tematów poza działem giełda zakaz pisania posta pod postem. //nakoz
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    sciagasz gre masz plik iso i dvd(usuwasz plik dvd) ,przpeuszczasz za pomoca abgx iso z ustawieniami pod lt 3.0 [Tutorial]Sprawdzanie obrazu płyty programem abgx360 dla LT 3.0 - Microsoft Xbox - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online nastepnie za pomoca xbc cofasz do 2.0 X360 - modyfikacja obrazu gry lt 3.0 do działania pod lt 2.0 • programosy.pl potem palisz imageburnem i tyle gra smiga pod lt 2.0 oczywiscie xgd3 przydalo by sie ihasem wypalić nie zwykła (pare gierek zwykla nagrywarka napewno ci nie ruszy ale to jest okolo 6 gier lub 5),xgd2 mozna zwyklą( w przypadku xgd2 pomijasz krok z programem xbc ) jedynie do xgd3 ten moyt stosujesz .
     
Wczytywanie...

Poleć forum