1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc w ocenie sytuacji.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kunon, Maj 16, 2011.

  1. kunon

    kunon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jablonka
    Witam od kilku dni jestem właścicielem konsoli podam link z allegro:
    PRZEROBIONY XBOX 360 ELITE 120GB LT+ PAD+GW+ HDMI (1583541055) - Aukcje internetowe Allegro

    Jak widzicie sprzedawca zapewnia ze konsola posiada najnowszy soft LT+ i napęd Liteon do dzisiaj nie było problemu COD BO działał.
    Przed próbą uruchomienia gry Motral Kombat wyskoczyła aktualizacja tak wiec sie zgodziłem i Mortal Combat dziala.

    Po chwili grania postanawiam sprawdzić gry i COD BO nie działa czarny ekran, F1 działa tak jak wcześniej.

    Assasin creed brotherhood czarny ekran teraz jak i wcześniej.

    Powiedzcie mi czy to oznacza ze sprzedawca zrobił mnie w konia z tym softem?
    Czy mogę wgrać nowy soft LT+ z tym napędem co mam bo słyszałem ze pewne napędy nie obsługują AP 2.5?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tomekzc

    Tomekzc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    286
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Twoj problem polega na tym ze obrazy gier COD BO i Assassin's Creed nie mają dogranego patcha A.P 25 i dlatego ci nie dzialają. Po aktualizacji dasha musisz miec ten patch w obrazie, wiec jedyne wyjscie z tej sytuacji to zgranie obrazó COD i AC na dysk przepuszczenie przez ABGX w celu dogrania ap 25 i nagranie gry jeszcze raz i wszystko bedzie chulac. tutaj masz opisane jak nagrac http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html



    Pomoglem, podziekuj PEACE
     
  4. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli masz wersję PL to musisz ściągnąć wersję ENG bo do PL nie ma patcha
     
  5. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Assasina mozna zrobic po polsku i z patchem ap25. Tzreba miec tylko obie wersje.
     
  6. kunon

    kunon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jablonka
    Troszkę dziwne to czemu wcześniej działał COD, a teraz nie?

    Czytałem ze jak się ma wersje LT+ to takie gry właśnie jak AC NFS HP czy Fable działają, a z starszymi grami nie ma problemu by je uruchomić.
     
  7. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Przed nagraniem nie bylo patchy ap25 do tych gier, dopiero aktaulizacja je dodala. Musisz nagrac jeszcze raz
     
  8. kunon

    kunon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jablonka
    Czyli wynika ze nie mam softu LT+?
     
  9. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Boze czytasz co sie do Ciebie pisze? Masz LT+ ale NIE MASZ PATCHA ap25 w tych grach. Zgraj obraz na dysk, przelec abgx 1.05 i jeszcze raz nagraj. Bedzie dzialac
     
  10. kunon

    kunon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jablonka
    Teraz już zrozumiałem ta kwestie, bo myślałem ze normalnie sobie odpalasz każde gry jak leci na najnowszym LT+ i nie musisz sie bawić w dodawanie tych patchy.

    Drogi kolego powiedz mi jeszcze czy jak w nazwie torrenta będzie ap25 to on już posiada i wystarczy pobrać i wypalić?

    Na obecna chwile nie ma wydawanych patchów do polskich wersji językowych?
     
  11. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Zawsze przelec abgx wtedy bedziesz mial 100% pewnosc. A co do pathy do polskich wersji to nie ma.
     
  12. kunon

    kunon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jablonka
    Może głupie pytanie, ale jak z płyty z gra zrobić znów obraz?

    Czy najnowszy agbx sam patch dodaje czy trzeba mu w tym pomoc, bo jak przelatuje Crysisa to wszystko na zielono, ale wzmianki o AP 25 nie mam.
     
  13. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Zgrac za pomoca IMG Burn obraz plyty na dysk.
     
Wczytywanie...

Poleć forum