1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pomoc w odczytaniu abgx360 Hitman Rozgrzeszenie od SRT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ignorkowie, Listopad 29, 2012.

  1. ignorkowie

    ignorkowie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mianowicie posiadam obraz Hitman Rozgrzeszenie od SRT i po nagraniu IHASem wyskakuje komunikat ze szmatką. Mam LT 3.0 dasha wyższego niż 15.. i nie wiem co robię źle.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shaxx

    Shaxx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ta sama wersje Hitmana, i mialem tez wczesniejsza ruska. Zadna z nich nie działa. Zakladalem podobny watek ale nikt nie odp. Plyty takze wypalilem Ihasem, to samo dzieje sie u mnie z James Bond 007 legend. Plyta uruchamia sie ale widze tylko czarny ekran, gdy probuje zainstalowac wyskakuje blad ze szmatka. niestety pare plyt zmarnowanych, na komputerze tez jakies lipne wersje hitmana sciagnelem (chyba nie jest dane nam w niego zagrac :)). Myslalem ze tylko ja mam taki problem, ale jak sie okazuje nie :)...
     
  4. ignorkowie

    ignorkowie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to jesteś 3 osobą, która ma ten sam problem na jednych z for też znalazłem użytkownika z tym problemem. Dotyczy to również Lego Władcy Pierścieni. :( Może ktoś nam pomoże. Choć szanse z każdym dniem maleją coraz bardziej.
     
  5. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    Odp: Pomoc w odczytaniu abgx360 Hitman Rozgrzeszenie od SRT

    A obraz przed nagraniem był sprawdzony w abgx z dobrymi ustawieniami? Wszystko było ok?

    Wysłane z mojego LG-E610
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    obraz skopany zobaczt czy jest cały

    Lt 3.0 mają napisał w pierwszy poscie
     
  7. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    844
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Odp: Pomoc w odczytaniu abgx360 Hitman Rozgrzeszenie od SRT

    Jak nagrywacie ? Ma byc verbatim x2.4 bez Opc

    Wysłane z mojego X8 za pomocą Tapatalk
     
  8. Maikel3

    Maikel3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hitman

    ja mam ten sam problem z Hitmanem, nagrałem na Verbatimie oczywiście iHasem i przed nagrywaniem przeleciałem abgx360
    wsadzam płyte do xboxa a tu komunikat że sprawdź czy płyta nie jest porysowana
    ktoś ma jakieś rozwiązanie w tej sprawię ?? dodam że coś takiego spotkało mnie pierwszy raz
     
Wczytywanie...

Poleć forum